agei Hectopat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 442 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #1 Aerox 3 kablolu ürünüm vardı. Gayet memnundum kablosunda temassızlık çıktı ve amazona iade edeceğim. Kablosuz ve beyaz olan halini alacağım ve şu iki modelin farklarını anlayamadım. Aralarında fiyat farkı da var. Hangisi daha iyidir? SteelSeries Aerox 3 Wireless Ghost Edition Gaming Mouse : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol SteelSeries Aerox 3 Wireless Ghost Edition Gaming Mouse : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol www.amazon.com.tr Aerox 3 Wireless Snow Gaming Mouse - TrueMove Air Optik Sensör - 68 Gram - Suya Dayanıklı - Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar Aerox 3 Wireless Snow Gaming Mouse - TrueMove Air Optik Sensör - 68 Gram - Suya Dayanıklı - Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr
Aerox 3 kablolu ürünüm vardı. Gayet memnundum kablosunda temassızlık çıktı ve amazona iade edeceğim. Kablosuz ve beyaz olan halini alacağım ve şu iki modelin farklarını anlayamadım. Aralarında fiyat farkı da var. Hangisi daha iyidir? SteelSeries Aerox 3 Wireless Ghost Edition Gaming Mouse : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol SteelSeries Aerox 3 Wireless Ghost Edition Gaming Mouse : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol www.amazon.com.tr Aerox 3 Wireless Snow Gaming Mouse - TrueMove Air Optik Sensör - 68 Gram - Suya Dayanıklı - Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar Aerox 3 Wireless Snow Gaming Mouse - TrueMove Air Optik Sensör - 68 Gram - Suya Dayanıklı - Beyaz : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr
TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.076 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 5 Haziran 2022 #2 Ghost beyaz ve yarı saydam, diğeri tamamen beyaz. Kalan özellikleri aynı.
2 262364 Megapat Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 8.773 Makaleler 17 Çözümler 216 5 Haziran 2022 #3 Hiç bir farkları yok aynı ürün sadece renk ve kullanılan malzeme farklı.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #4 Ben olsam Ghost alırım. Kasaları farklı sadece.
agei Hectopat Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 442 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2022 #5 Yorumlarınız için teşekkür ederim hem özel sürüm olmasından hem de daha ucuz olmasından dolayı ghost alacağım.
Yorumlarınız için teşekkür ederim hem özel sürüm olmasından hem de daha ucuz olmasından dolayı ghost alacağım.