ruzgaar Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 704 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #1 Merhaba, ikisi de neredeyse aynı fiyattalar ve baktığım zaman boyutları arasında öyle çok fark yok model o minus küçük olmasına rağmen normal model odan şu an kullandığım mouse ile aynı. Normalde kablosuz düşünüyordum fakat bu fiyatlara bilindik markaların hafif kablosuz fareleri yok o yüzden kablolulara yöneldim. Sizce hangisi daha iyi? Model o minus link: Glorious Model O Minus Mat Beyaz Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol Aerox 3 link: SteelSeries Aerox 3 2022 Snow RGB Kablolu Gaming Mouse | ITOPYA Ekleme soru sorayım dedim Aerox 3 kablosu çıkarılabilirmiş. Acaba yerine evimde bulunan daha kısa bir Type-C kablo kullansam performans düşüşü VA. Yaşar mıyım? Son düzenleme: 2 Kasım 2024
Merhaba, ikisi de neredeyse aynı fiyattalar ve baktığım zaman boyutları arasında öyle çok fark yok model o minus küçük olmasına rağmen normal model odan şu an kullandığım mouse ile aynı. Normalde kablosuz düşünüyordum fakat bu fiyatlara bilindik markaların hafif kablosuz fareleri yok o yüzden kablolulara yöneldim. Sizce hangisi daha iyi? Model o minus link: Glorious Model O Minus Mat Beyaz Oyuncu Mouse Fiyatı, Yorumları - Trendyol Aerox 3 link: SteelSeries Aerox 3 2022 Snow RGB Kablolu Gaming Mouse | ITOPYA Ekleme soru sorayım dedim Aerox 3 kablosu çıkarılabilirmiş. Acaba yerine evimde bulunan daha kısa bir Type-C kablo kullansam performans düşüşü VA. Yaşar mıyım?