SteelSeries Apex 3 alınır mı?

Bütçe
3000-3500

Crylex

Decapat
Yer
Antalya / Lara
Daha fazla  
Herkese iyi akşamlar, şu an elimde SteelSeries Sensei Ten mouse var yanına bir tane SteelSeries klavye almak istiyorum da aklıma direkt Apex 3 geldi, hem fiyatı da bana göre yorumlarda tatmin etti. hiç olumsuz yorum görmedim ama bir de buradaki üstatlara sormak istedim, sizce alınır mı?

*Aula F75 linki rica ediyorum atmayın, hatta direkt konusunu bile açmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun süre kullandım gayet güzel klavye fakat fiyat olarak hak ettiğinin üstünde olduğunu düşünüyorum. Eş zamanlı olarak Razer Ornata V2 kullanıyordum. Bilek desteği olarak Apex malzemesi sert ve kötü, temas eden yerler bir süre sonra parlamaya başlıyor, onun harici her bakımdan Ornata dan üstün.
Şuan farklı bir klavye kullanıyorum.

Herkese iyi akşamlar, şu an elimde SteelSeries Sensei Ten mouse var yanına bir tane SteelSeries klavye almak istiyorum da aklıma direkt Apex 3 geldi, hem fiyatı da bana göre yorumlarda tatmin etti. Hiç olumsuz yorum görmedim ama bir de buradaki üstatlara sormak istedim, sizce alınır mı?

*aula F75 linki rica ediyorum atmayın, hatta direkt konusunu bile açmayın.

Apex 3 güzeldir alınır ayrıca Aula F75 konusunu bende anlamıyorum neden herkes aynı klavyeyi atıyor? 1 hafta öncesinde klavye tavsiyesi istedim Aula F75 dışında hiçbir şey atmadı kimse :D bende kendi araştırmam ve video izlemem sonuçunda farklı klavye aldım.

Apex 3 güzeldir alınır ayrıca Aula F75 konusunu bende anlamıyorum neden herkes aynı klavyeyi atıyor? 1 hafta öncesinde klavye tavsiyesi istedim Aula F75 dışında hiçbir şey atmadı kimse :D bende kendi araştırmam ve video izlemem sonuçunda farklı klavye aldım.
sen hangi klavyeyi aldın hocam ?

Sen hangi klavyeyi aldın hocam?

Gasket Elite X bakabilirsiniz. %75 istiyorsanız gasket Pro X bakabilirsin ben Pro X aldım Elite X aralarında 1-2 fark var sadece.

İncehesap'ta Gaming gecesinde 2600e düşmüştüde şu an fiyatını şişirmişler Elite X daha mantıklı fiyat olarak sanırım.

Ya aslında şimdi sadece altı ay kullandım SS Sensei Ten Mouse hemen hemen yeni yatmaktan biraz mallaştı kullanıkça düzelir yanınada SS bir klavye istiyorum tek yazılımda buluşması iyi olur diye düşünüyorum başka deneyimi olan varmı ?

Ya aslında şimdi sadece altı ay kullandım SS Sensei Ten mouse hemen hemen yeni yatmaktan biraz mallaştı kullanıkça düzelir yanına da SS bir klavye istiyorum tek yazılımda buluşması iyi olur diye düşünüyorum başka deneyimi olan var mı?

SteelSeries yazılımı gamepowera göre çok daha iyi bende SteelSeries kulaklık kullanıyorum cidden çok iyi yazılımı yenilikce yazılım sizin için ön plandaysa SteelSeries almanız daha iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı