SteelSeries Apex 3 alınır mı?

Bütçe
3500

itskoras

Centipat
Daha fazla  
Rival 3 mouse ve Apex 3 klavye almak istiyorum. Genellikle FPS oyunları oynuyorum. Onun dışında tasarım yapıyorum sürekli bilgisayar başındayım. Ayrıca laptop kullanıyorum.

Rival 3 mouse ve Apex 3 klavye almak istiyorum. Genellikle FPS oyunları oynuyorum. Onun dışında tasarım yapıyorum sürekli bilgisayar başındayım. Ayrıca laptop kullanıyorum.

Mekanik klavyeye yönelmeyi tavsiye ederim fakat mekanik klavye istemiyorsan kalitesini bildiğim bir modeldir ve SteelSeries kendini kanıtlamış bir markadır zaten. Eğer mekanik bir şey istemiyorsan güzel klavyedir rahattır. Mouse tarafında rival 3 yerine Prime çözmeye bak.

Rival 3 mouse biraz kronikte olsa hikaye oyunları için filan belki fiyatından dolayı alınabilir, giriş seviyesi olarak almıştım ve beni baya götürmüştü, halada bozulmadı odamın bir köşesinde duruyor.

Öteki yandan o klavyenin önünden bile geçmeyin derim

Ne o mouse ne o klavye alınmaz.

Önerdiğiniz başka bir şey varsa 3.500 Fiyat bandında (Senkronize çalışan) önerir misiniz?

FPS oyunları için ne önerirsiniz?

RGB'si senkronize çalışan FPS oyunları için ne önerirsiniz hocam.

3500 hem klavye hem mouse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…