H Hamit.x07 Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 59 23 Ocak 2024 #1 SteelSeries Apex 3 klavyem var. Sağ üst tarafında ses kısıp açmak için tekerlek var. Bu tekerleğin sadece müzik için çalışmasını sağlamak istiyorum. Tekerleği çevirdiğimde tüm sesleri kısıyor. Sadece müziği kısıp açmasını istiyorum. Yapabilir miyiz? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ocak 2024
SteelSeries Apex 3 klavyem var. Sağ üst tarafında ses kısıp açmak için tekerlek var. Bu tekerleğin sadece müzik için çalışmasını sağlamak istiyorum. Tekerleği çevirdiğimde tüm sesleri kısıyor. Sadece müziği kısıp açmasını istiyorum. Yapabilir miyiz?
Dr. John Vattic Attopat Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #2 Acaba SteelSeries uygulamasına baktınız mı?
H Hamit.x07 Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 59 23 Ocak 2024 #3 Dr. John Vattic dedi: Acaba SteelSeries uygulamasına baktınız mı? Genişletmek için tıkla... baktım bulamadım öyle bir ayar
Dr. John Vattic dedi: Acaba SteelSeries uygulamasına baktınız mı? Genişletmek için tıkla... baktım bulamadım öyle bir ayar
Dr. John Vattic Attopat Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2024 #4 Dostum buraya bir bakar mısın işe yarar bir şeyler çıkabilir. Bende akşam deneyeceğim Apex 7 kullanıcısıyım.
Dostum buraya bir bakar mısın işe yarar bir şeyler çıkabilir. Bende akşam deneyeceğim Apex 7 kullanıcısıyım.
H Hamit.x07 Hectopat Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 59 23 Ocak 2024 #5 İndirdim kurdum ama bu sadece ekran için sanırsam hangisi açmam lazım?