SteelSeries Apex 3 TKL alınır mı?

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_steelserıes-apex-3-tkl-gaming-klavye-siyah-1220164.html

Sizce alınır mı? İyice araştırdım sevmeyeni yok gibi.
Mekanik istemiyorum, isteyim ufak, sessiz ve oyuncu tarzında bir klavye olması.

Bütçeniz nedir? Membrane'nin de çok ses yapmadığı söylenemez. Çoğu zaman mekanik hisli diye satıyorlar zaten. Membrane açıkçası önermem. Özellikle kaliteli bir mekanik çok daha uzun ömürlü olacaktır.

Red switch tercih edin. İnanın Membrane'den daha iyi olacaktır.

Bu da sesi bu arada.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gateron Red'e bakın. Ayrıca sesini sevmezseniz bile Hot-swap özelliği mevcut. İsterseniz ileride Switchleri değiştirebilirsiniz.

Hocam şu an hem membran hem de Blue Switch kullanıyorum Blue'dan nefret ettim, membran klavyemde çok büyük. Açıkçası sesi şu anki membran gibi olursa benim için sorun olmaz, membran ses yüksekliği hep aynı mı?

Hep aynı mı derken? Red Blue'ya göre çok daha sessizdir. Blue zaten işkence.

Yani ev ortamından dolayı gene mekanik almak sıkıntı gibi beliyor bana, Blue Switch sesi tüm evden duyuluyor resmen. Madem önerdiniz, red Switch'e bir bakayım o zaman.

Hep aynı mı derken? Red Blue'ya göre çok daha sessizdir. Blue zaten işkence.

Yani hep aynımı derken, şimdi bende membran oyuncu klavyesi var, mesela bunun sesi ile Apex 3 sesi aynı yükseklikte midir? İkisi de membran ya o yüzden sordum. YouTube'dan izlediğimde tam anlayamıyorum.

Dierya DK61E ya da varsa Akko veya Ajazz lara bakılabilir. Bütçe artarsa Kemove K68 ya da XPG Summoner.

Dierya DK61e hoşuma gitti, hem çok ufak hem de daha ucuz ama mekanik olduğu için arada kaldım. Acaba sesi benim membrandan çok çıkar mı, ben genellikle klavyeleri döver gibi kullandığım için normalde çıkandan daha çok ses çıkartıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…