SteelSeries Apex 3 TKL alınır mı?

Bütçe
1000-2000 TL
Evde Apex 3 TKL, ofiste Apex 3 kullanıyorum. Gayet memnunum hocam hissiyatı çok hoş. Alınır.

Ses sorunun yoksa Black Widow V3 TKL de alabilirsin. Onun haricinde Ornata V3/V3 TKL de olabilir. Apex 3 açıkçası çok tavsiye etmezdim ben SS kullanıcısı olarak.

Black Widow olan bütçemi aşıyor fakat diğer önerdiğiniz benim de ilgimi çekmişti, biraz marka takıntılıyım farem SS Prime ve memnun oldugum için SteelSeries almak istemiştim, yine de eğer öneriyosanız Razer Ornata da alabilirim, az ses çıkarıyorsa benim için çok iyi olur.

Evde Apex 3 TKL, ofiste Apex 3 kullanıyorum. Gayet memnunum hocam hissiyatı çok hoş. Alınır.

Çok sağ olun hocam ayrıyeten sormak isterim,bu klavye mekanik olmadığı için tepkime süresi bir mekanik klavye kadar iyi olmayabilirmiş, eğer oynuyorsanız LoL de nasıl bir hızı var acaba?

2 yıl V2'sini kullandım, şu an Apex Pro kullanıyorum, lineer haliyle onun clicky halinden 2 kat falan daha sesli .
Marka olarak Razer pişman etmez, Huntsman V2 Analog'un switchleri 1.2 Puretech Peugeot motoru gibi sesli olmasa asla SS almazdım ben .
Ekosistem olsun, bozulmasın dersen Apex 3 de alabilirsin ama benzer bir şekilde markaya önem veren, ekosisteme daha da önem veren biri olarak benim tavsiyem çok da takma demek olur sana . Bende de Ornata-Basilisk ikilisi vardı, Ornata yerine SS Apex Pro TKL geçtim şimdi.

Çok sağ olun hocam ayrıyeten sormak isterim,bu klavye mekanik olmadığı için tepkime süresi bir mekanik klavye kadar iyi olmayabilirmiş, eğer oynuyorsanız LoL de nasıl bir hızı var acaba?
O kadar da fark etmiyorlar, en fazla aralarında olacak birkaç ms onu da zaten belirli bir seviyenin altında teknik bilgisi olan hiç kimse fark edemez. O konuda gerçek anlamda farkı hissedeceğin klavyeler optik ve manyetik switch olanlar.

Anladım hocam yani SteelSeries'i pek önermiyorsunuz fakat tercih yapmam gerekirse önerdiğiniz Razer'ı veya SteelSeries'i almam daha mantıklı değil mi? Belki bir mağazada deneyip ona göre karar vermem daha mantıklı da olabilir.

Evet, her türlü teşhirde bulup kendin deneyimle, sonuçta herkesin kendi kişisel tercihi farklı.

Sağ olun hocam .

Ses sorunun yoksa Black Widow V3 TKL de alabilirsin. Onun haricinde Ornata V3/V3 TKL de olabilir. Apex 3 açıkçası çok tavsiye etmezdim ben SS kullanıcısı olarak.

Hocam tekrar rahatsız ediyorum ama tekrar araştırınca Razer Blackwidow V3 TKL'ye denk geldim ve sizin de tavsiye ettiğinizi hatırladım, Trendyol'dan alınca bütcemin yettiğini fark ettim, tek sıkıntısı benim mikrofonum fazlasıyla hassas, muhtemelen ses de sıkıntı çıkacak tüm sesi alacak ama yapacak bir şey yok siz bu klavyeyi öneriyordunuz değil mi?Bufiyatlarda bundan daha iyi pek mekanik klavye bulamadım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…