Mantar09 Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 6.115 Makaleler 3 Çözümler 21 3 Ağustos 2025 #11 Npc06 dedi: Hocam klavye %80 veya %100 olabilirse daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Furycube K99 Pro Mekanik Klavye tam boy olarak da buna bakabilirsin.
Npc06 dedi: Hocam klavye %80 veya %100 olabilirse daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Furycube K99 Pro Mekanik Klavye tam boy olarak da buna bakabilirsin.
fuurkqnn Decapat Katılım 16 Mart 2023 Mesajlar 72 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2025 #12 Membran klavye arıyorsan bence gayet güzel bir klavye, fakat rgbye önem veriyorsan seni tatmin etmeyebilir. 8 bölge rgbden oluşuyor yani tuş özelinde bir sistem yok. Onun dışında gayet kaliteli. Kendim kullanıyorum aktif olarak.
Membran klavye arıyorsan bence gayet güzel bir klavye, fakat rgbye önem veriyorsan seni tatmin etmeyebilir. 8 bölge rgbden oluşuyor yani tuş özelinde bir sistem yok. Onun dışında gayet kaliteli. Kendim kullanıyorum aktif olarak.