Onimusha Megapat Katılım 1 Mart 2013 Mesajlar 851 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #1 Boyle bir klavye var mi?
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 1 Eylül 2024 #2 DAREU EK75 Pro - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - RGB - Dream Switch-HotSwap- PBT Tuş Takımı bu var hocam.
DAREU EK75 Pro - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - RGB - Dream Switch-HotSwap- PBT Tuş Takımı bu var hocam.
Onimusha Megapat Katılım 1 Mart 2013 Mesajlar 851 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #3 soulsteal59 dedi: DAREU EK75 Pro - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - RGB - Dream Switch-HotSwap- PBT Tuş Takımı bu var hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam buarada fiyatta bir sikinti yok. Daha ust segmentte olabilir. Buna bakiyorum. Kendiniz kullandiniz mi?
soulsteal59 dedi: DAREU EK75 Pro - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - RGB - Dream Switch-HotSwap- PBT Tuş Takımı bu var hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam buarada fiyatta bir sikinti yok. Daha ust segmentte olabilir. Buna bakiyorum. Kendiniz kullandiniz mi?
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 2 Eylül 2024 #4 Onimusha dedi: Hocam buarada fiyatta bir sikinti yok. Daha ust segmentte olabilir. Buna bakiyorum. Kendiniz kullandiniz mi? Genişletmek için tıkla... hayır kullanmadım ama forumda önerilen bir klavye,fiyatına göre oldukça iyi.
Onimusha dedi: Hocam buarada fiyatta bir sikinti yok. Daha ust segmentte olabilir. Buna bakiyorum. Kendiniz kullandiniz mi? Genişletmek için tıkla... hayır kullanmadım ama forumda önerilen bir klavye,fiyatına göre oldukça iyi.
Onimusha Megapat Katılım 1 Mart 2013 Mesajlar 851 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #5 soulsteal59 dedi: hayır kullanmadım ama forumda önerilen bir klavye,fiyatına göre oldukça iyi. Genişletmek için tıkla... Bu Omnipoint olayini hic denediniz mi ? Bir first hand sormak istedim eger steel series klavye kullaniyorsaniz.
soulsteal59 dedi: hayır kullanmadım ama forumda önerilen bir klavye,fiyatına göre oldukça iyi. Genişletmek için tıkla... Bu Omnipoint olayini hic denediniz mi ? Bir first hand sormak istedim eger steel series klavye kullaniyorsaniz.
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 2 Eylül 2024 #6 Onimusha dedi: Bu omnipoint olayini hiç denediniz mi? Bir first hand sormak istedim eger SteelSeries klavye kullaniyorsaniz. Genişletmek için tıkla... Kullanmadığım için denemedim.
Onimusha dedi: Bu omnipoint olayini hiç denediniz mi? Bir first hand sormak istedim eger SteelSeries klavye kullaniyorsaniz. Genişletmek için tıkla... Kullanmadığım için denemedim.