skodakahmer Centipat Katılım 21 Nisan 2024 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2025 #1 LoL oynuyorum, kendi kendine ışığı yanıyor. SteelSeries Engine'den kapattım fakat yanmaya devam ediyor. Rahatsız ediyor beni çünkü normalde çok da ışıklı oynayan birisi değilim. Odamın ışığı dahi kapalı.
LoL oynuyorum, kendi kendine ışığı yanıyor. SteelSeries Engine'den kapattım fakat yanmaya devam ediyor. Rahatsız ediyor beni çünkü normalde çok da ışıklı oynayan birisi değilim. Odamın ışığı dahi kapalı.
Napstablook Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2017 Mesajlar 2.209 Makaleler 1 Çözümler 17 26 Temmuz 2025 #2 Steelseries logosu + F11 tuşlarına art arda basın. Bu şekilde ışığı çok kısık seviyeye getirebilirsiniz veya ışıkları tamamen kapatabilirsiniz.
Steelseries logosu + F11 tuşlarına art arda basın. Bu şekilde ışığı çok kısık seviyeye getirebilirsiniz veya ışıkları tamamen kapatabilirsiniz.
skodakahmer Centipat Katılım 21 Nisan 2024 Mesajlar 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2025 #3 Napstablook dedi: SteelSeries logosu + F11 tuşlarına art arda basın. Bu şekilde ışığı çok kısık seviyeye getirebilirsiniz veya ışıkları tamamen kapatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağ olasın... Deneyeceğim... Ona göre haber ederim... Napstablook dedi: SteelSeries logosu + F11 tuşlarına art arda basın. Bu şekilde ışığı çok kısık seviyeye getirebilirsiniz veya ışıkları tamamen kapatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Oldu. Teşekkür ederim. Son düzenleme: 27 Temmuz 2025
Napstablook dedi: SteelSeries logosu + F11 tuşlarına art arda basın. Bu şekilde ışığı çok kısık seviyeye getirebilirsiniz veya ışıkları tamamen kapatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Sağ olasın... Deneyeceğim... Ona göre haber ederim... Napstablook dedi: SteelSeries logosu + F11 tuşlarına art arda basın. Bu şekilde ışığı çok kısık seviyeye getirebilirsiniz veya ışıkları tamamen kapatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Oldu. Teşekkür ederim.