Çözüldü SteelSeries Apex 3 TKL kendi kendine yazıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tugrulhan232

Femtopat
Daha fazla  
Az önce Apex 3 TKL klavyem geldi. Oyuna girmeden bir sorun yoktu. (Valorant ) CTRL'ye basıyorum sağ ve sol yapıyor. "e" tuşuna basıyorum kendi kendine yazı yazıyor. Laptopa bağladım. Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni aldıysanız 14 gün geçmeden iade veya değiştirme talep edin. Nereden aldınız?

Yeni aldıysanız 14 gün geçmeden iade veya değiştirme talep edin. Nereden aldınız?
N 11den almıştım sorun çözüldü key bindlarında sorun varmış default gözüküyodu ama birisi oynamış iade etmiş galiba

Çözüm
Merhaba aynı sorun bende de var nasıl çözdünüz yardımcı olabilir misiniz? Tüm tuşlar çalışıyor e tuşuna basınca e tuşunun olduğu tüm sira kendi kendine yazmaya başlıyor ne yapabilirim ?

@tugrulhan232

arkadaşlar steel series GG uygulamasında macro ataması olmuş olabilir bende de aynı sorun vardı ayarlardan yapılıyor macroyu silin. sorun çözülecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…