Beyazye Decapat Katılım 9 Ağustos 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #1 SteelSeries Apex 3 TKL. Gamepower suki TKL mekanik Black. Razer Blackwidow V3. Bu üç klavyeden hangisini almalıyım? İyiden kötüye şeklinde sıralayarak cevap verirseniz sevinirim. Teşekkürler.
SteelSeries Apex 3 TKL. Gamepower suki TKL mekanik Black. Razer Blackwidow V3. Bu üç klavyeden hangisini almalıyım? İyiden kötüye şeklinde sıralayarak cevap verirseniz sevinirim. Teşekkürler.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.385 Makaleler 3 Çözümler 20 5 Temmuz 2024 #2 Beyazye dedi: SteelSeries Apex 3 TKL. Gamepower suki TKL mekanik Black. Razer Blackwidow v3. Bu üç klavyeden hangisini almalıyım? İyiden kötüye şeklinde sıralayarak cevap verirseniz sevinirim. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hiçbiri. Custom.
Beyazye dedi: SteelSeries Apex 3 TKL. Gamepower suki TKL mekanik Black. Razer Blackwidow v3. Bu üç klavyeden hangisini almalıyım? İyiden kötüye şeklinde sıralayarak cevap verirseniz sevinirim. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hiçbiri. Custom.
Beyazye Decapat Katılım 9 Ağustos 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #3 belirsizz dedi: Hiçbiri. Custom. Genişletmek için tıkla... Custom?
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.385 Makaleler 3 Çözümler 20 5 Temmuz 2024 #4 Beyazye dedi: Custom? Genişletmek için tıkla... kasasını,keycapini,switchini kendin alıp topluyorsun
Beyazye Decapat Katılım 9 Ağustos 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2024 #5 belirsizz dedi: kasasını,keycapini,switchini kendin alıp topluyorsun Genişletmek için tıkla... Onunla şuan uğraşamam ama max 2500'e kadar bir klavye önerin var mı? mümkünse kol desteği ve numlock tuşları olmasın ince olsun
belirsizz dedi: kasasını,keycapini,switchini kendin alıp topluyorsun Genişletmek için tıkla... Onunla şuan uğraşamam ama max 2500'e kadar bir klavye önerin var mı? mümkünse kol desteği ve numlock tuşları olmasın ince olsun
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.385 Makaleler 3 Çözümler 20 5 Temmuz 2024 #6 @pawEn Beyazye dedi: SteelSeries Apex 3 TKL. Gamepower suki TKL mekanik Black. Razer Blackwidow v3. Bu üç klavyeden hangisini almalıyım? İyiden kötüye şeklinde sıralayarak cevap verirseniz sevinirim. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... V3 ile suki direk çıktı listeden. SS de iyi değil. Yurt dışı daha iyi olur.
@pawEn Beyazye dedi: SteelSeries Apex 3 TKL. Gamepower suki TKL mekanik Black. Razer Blackwidow v3. Bu üç klavyeden hangisini almalıyım? İyiden kötüye şeklinde sıralayarak cevap verirseniz sevinirim. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... V3 ile suki direk çıktı listeden. SS de iyi değil. Yurt dışı daha iyi olur.
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 5 Temmuz 2024 #7 Beyazye dedi: Onunla şuan uğraşamam ama max 2500'e kadar bir klavye önerin var mı? mümkünse kol desteği ve numlock tuşları olmasın ince olsun Genişletmek için tıkla... Ajazz AK820 Pro 75% Gasket-mounted Bluetooth 5.1/2.4G Wireless/Type-C Wired Mechanical Keyboard with TFT Screen for Mac/Win - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com Uygulamadan link atiyorum boyle oluyor niye bilmiyorum. @belirsizz Sen normali atsana hocam.
Beyazye dedi: Onunla şuan uğraşamam ama max 2500'e kadar bir klavye önerin var mı? mümkünse kol desteği ve numlock tuşları olmasın ince olsun Genişletmek için tıkla... Ajazz AK820 Pro 75% Gasket-mounted Bluetooth 5.1/2.4G Wireless/Type-C Wired Mechanical Keyboard with TFT Screen for Mac/Win - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com Uygulamadan link atiyorum boyle oluyor niye bilmiyorum. @belirsizz Sen normali atsana hocam.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.385 Makaleler 3 Çözümler 20 5 Temmuz 2024 #8 Ajazz AK820 Pro %75 Conta monteli Bluetooth 5.1/2.4G Kablosuz/Tip-C Mac/Win için TFT Ekranlı Kablolu Mekanik Klavye - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com pawEn dedi: Ajazz AK820 Pro 75% Gasket-mounted Bluetooth 5.1/2.4G Wireless/Type-C Wired Mechanical Keyboard with TFT Screen for Mac/Win - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com Uygulamadan link atiyorum boyle oluyor niye bilmiyorum. @belirsizz Sen normali atsana hocam. Genişletmek için tıkla... böyle mi?
Ajazz AK820 Pro %75 Conta monteli Bluetooth 5.1/2.4G Kablosuz/Tip-C Mac/Win için TFT Ekranlı Kablolu Mekanik Klavye - AliExpress Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com pawEn dedi: Ajazz AK820 Pro 75% Gasket-mounted Bluetooth 5.1/2.4G Wireless/Type-C Wired Mechanical Keyboard with TFT Screen for Mac/Win - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com Uygulamadan link atiyorum boyle oluyor niye bilmiyorum. @belirsizz Sen normali atsana hocam. Genişletmek için tıkla... böyle mi?