NameDeli Hectopat Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 462 Çözümler 2 1 Temmuz 2024 #1 Biliyorum bunların arasında bayağı fiyat farkı var. Ama benim sormak istediğim fiyat farkına değer mi sizce? Şimdi ben o kadar mekanik klavyeye meraklı filan değilim. Sessiz olsun sorun çıkarmasın, bir de küçük olsun yeter. İkisi de benim boyut algılama uyuyor. Sizce hangisini alayım? Linkleri atıyorum. Steelseries HyperX Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2024
Biliyorum bunların arasında bayağı fiyat farkı var. Ama benim sormak istediğim fiyat farkına değer mi sizce? Şimdi ben o kadar mekanik klavyeye meraklı filan değilim. Sessiz olsun sorun çıkarmasın, bir de küçük olsun yeter. İkisi de benim boyut algılama uyuyor. Sizce hangisini alayım? Linkleri atıyorum. Steelseries HyperX
KuoNN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.328 Makaleler 3 Çözümler 68 1 Temmuz 2024 #2 İkisi karşılaştırılacak modeller değil. Alloy Origins daha üst bir. Şahsen Apex 3 o parayı hak edecek bir model değil.
İkisi karşılaştırılacak modeller değil. Alloy Origins daha üst bir. Şahsen Apex 3 o parayı hak edecek bir model değil.
peacemaker48 Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 1.816 Çözümler 7 1 Temmuz 2024 #3 Ben Apex 3 TKL kullanıyorum gayet iyi tavsiye ederim.
NameDeli Hectopat Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 462 Çözümler 2 1 Temmuz 2024 #4 KuoNN dedi: İkisi karşılaştırılacak modeller değil. Alloy Origins daha üst bir. Şahsen Apex 3 o parayı hak edecek bir model değil. Genişletmek için tıkla... Ekstra 1000 TL'ye değer mi peki ne gibi bir artısı var.
KuoNN dedi: İkisi karşılaştırılacak modeller değil. Alloy Origins daha üst bir. Şahsen Apex 3 o parayı hak edecek bir model değil. Genişletmek için tıkla... Ekstra 1000 TL'ye değer mi peki ne gibi bir artısı var.
KuoNN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.328 Makaleler 3 Çözümler 68 2 Temmuz 2024 #5 Malzeme kalitesi olarak piyasadaki en üst model denebilir. Tamamen metal gövde ve PBT tuş takımı artısı var. Uzun ömürlülük konusunda üzmez.
Malzeme kalitesi olarak piyasadaki en üst model denebilir. Tamamen metal gövde ve PBT tuş takımı artısı var. Uzun ömürlülük konusunda üzmez.