Steelseries Apex 3 TKL vs Redragon K552 Kumara

Hocam ben aslında sesten ziyade kaliteli olanı almak istiyorum. Redragon markasını pek bilmediğim için güvenemedim. Sizce mekanik klavye ne olursa olsun almaya değer mi?

Büyük ihtimalle Apex 3 alacağım. TKL modelinde kendimi kısıtlanmış hissederim diye fullsize alacağım. Gidip mekanik alınacak paraya membran alacağım yani. Çatır çutur ses benim için sıkıntı olacak büyük ihtimalle. Bunu yaptığımı bilen forumcular benimle dalga geçecekler "O paraya mekanik alırdın." diye ama durum bu.

Hocam peki Razer Ornata V2 modelini öneriyor musunuz? Onda sanırım Numpad takımı var ama genel özellikleri bakımından nasıl bir klavye?
2000 tl bütçe ile o klavyeyi almazdım hocam. Bu arada tercihiniz membran yönünden mi olacak?

Ben mekanik klavye almasını söyleyenlerdenim. Böyle düşünmek kadar saçma bir durum yok. Eğer red switch sesine bile, çınlamayı bırak direkt tuş sesine rahatsız oluyorsanız böyle bir tercih yapmanız neden başkalarını ilgilendirsin ki?

Biz burada sadece bildiklerimizi söyleriz. Tercih hala kullanıcınındır.

Son düzenleme:

Şahsınıza teşekkür ederim anlayışınız için fakat genel durum bu. Zaten bildiğim kadarıyla red switchte çınlama değil tuş sesi var sadece fakat o bile fazla geldi videolarını, rtings testlerini izlediğimde.

Hocam ben açıkçası gecenin üçünde tak tuk pat küt ses çıksın istemiyorum klavyeden. Sessiz mekanikler yok mu?

Hocam ben açıkçası gecenin üçünde tak tuk pat küt ses çıksın istemiyorum klavyeden. Sessiz mekanikler yok mu?
Hayır. Mekanik klavyede her türlü tuş sesi çıkacaktır. Siz de ses konusunda çok titiz iseniz membrana yönelmek mantıklı olacaktır.

Hayır. Mekanik klavyede her türlü tuş sesi çıkacaktır. Siz de ses konusunda çok titiz iseniz membrana yönelmek mantıklı olacaktır.
Hocam Steelseries Apex 3 TKL'da klavye ışıkları yokmuş. Sadece kenarlardan aydınlatılıyormuş. Doğru mu? Bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…