SteelSeries Apex 3 TKL vs XPG Summoner

Scientim

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bu 2 klavye arasında kaldım. Silver Switch olduğundan XPG'den emin olamadım rahat edebilir miyim diye başka klavye öneriside alabilirim bütçem 2000'lere kadar çıkabilir.

SteelSeries Apex 3 TKL RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

XPG Summoner SUMMONER5C-BKCTR Silver Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Apex 3 mekanik değil yalnız hatırlatmak isterim, hiç mekanik kullanmadıysanız da zamanla alışırsınız emin olun. Hatta mekaniğe alıştığınız zaman normal klavyeye elinizi bile sürmek istemiyorsunuz :D.

Merhaba, bu 2 klavye arasında kaldım. Silver Switch olduğundan XPG'den emin olamadım rahat edebilir miyim diye başka klavye öneriside alabilirim bütçem 2000'lere kadar çıkabilir.

SteelSeries Apex 3 TKL RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

XPG Summoner SUMMONER5C-BKCTR Silver Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Mekanik olmayan oyuncu klavyesi bu bütçede tercih edilmemeli.

Hocam o fiyat bandında membran klavye bakmak, 1 milyon lira bandında şahin bakmak gibi bir durum. 1 milyona şahinin en kralını en düşük kilometresini en orijinal işlem görmemişini bulursun ama şahine altın dikiz aynası taksan da şahin yine şahin, 1 milyon liraya sıfır araba alınıyor şu an sıfır almasan da yüksek model dolu paket bir sedan rahatlıkla alınır. 1500-2000 lira bandında söylemesi ayıp membran klavyenin tillahını alırsın ama gerek yok. O fiyat bandına TKL olsun 61-68-74-87 olsun her ebat mekanik klavye rahat alınır.

XPG Summoner ise önerebileceğim bir klavye değil, ben çok yakın zamanda Royal Kludge RK68 aldım aşşırı memnunum. İlk çıkan modeller kasa board olsun gayet tatminkar olsa da son revizyonlar özellikle üretici tarafından bayağı geliştirildi, artık stok case foam modlu stablar yağlanmış geliyor. Biraz el emeği ve parça istiyor elbet, özellikle keycap ama ben amazon indirimden 1300e aldım, keycap artı switch ile toplam fiyat 2100 bandına çıktı.

Başka düzen isterseniz pek bilgim yok, Murat hocamı etiketliyorum o bilgilendirir. @MuratTheFounder

Hocam o fiyat bandında membran klavye bakmak, 1 milyon lira bandında şahin bakmak gibi bir durum. 1 milyona şahinin en kralını en düşük kilometresini en orijinal işlem görmemişini bulursun ama şahine altın dikiz aynası taksan da şahin yine şahin, 1 milyon liraya sıfır araba alınıyor şu an sıfır almasan da yüksek model dolu paket bir sedan rahatlıkla alınır. 1500-2000 lira bandında söylemesi ayıp membran klavyenin tillahını alırsın ama gerek yok. O fiyat bandına TKL olsun 61-68-74-87 olsun her ebat mekanik klavye rahat alınır.

XPG Summoner ise önerebileceğim bir klavye değil, ben çok yakın zamanda royal kludge RK68 aldım aşırı memnunum. İlk çıkan modeller kasa board olsun gayet tatminkar olsa da son revizyonlar özellikle üretici tarafından bayağı geliştirildi, artık stok case foam modlu stablar yağlanmış geliyor. Biraz el emeği ve parça istiyor elbet, özellikle keycap ama ben Amazon indirimden 1300e aldım, keycap artı Switch ile toplam fiyat 2100 bandına çıktı.

Başka düzen isterseniz pek bilgim yok, Murat hocamı etiketliyorum o bilgilendirir. @MuratTheFounder

Teşekkürler hocam ben biraz daha araştırayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı