L lordiex Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 218 Çözümler 1 16 Mayıs 2023 #1 Windows tuşu masaüstündeyken çalışmıyor fakat oyunlardayken çalışıyor. Çözümü nedir? Windows 11 kullanıyorum.
Windows tuşu masaüstündeyken çalışmıyor fakat oyunlardayken çalışıyor. Çözümü nedir? Windows 11 kullanıyorum.
Lisser Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.486 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2023 #2 Konu ile başlıkta yazanlar çelişiyor, oyunda mı çalışmıyor masaüstünde mi? FN + W kombinasyonunu denediniz mi? Artı 0 Eksi
Konu ile başlıkta yazanlar çelişiyor, oyunda mı çalışmıyor masaüstünde mi? FN + W kombinasyonunu denediniz mi?
KS KS L lordiex Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 218 Çözümler 1 16 Mayıs 2023 #3 Oyunlarda çalışıyor fakat masaüstündeyken çalışmıyor, örneğin Opera kullanırken. Masaüstündeyken çalışmasını istiyorum. Artı 0 Eksi
Oyunlarda çalışıyor fakat masaüstündeyken çalışmıyor, örneğin Opera kullanırken. Masaüstündeyken çalışmasını istiyorum.
Lisser Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.486 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2023 #4 lordiex dedi: Oyunlarda çalışıyor fakat masaüstündeyken çalışmıyor, örneğin Opera kullanırken. Masaüstündeyken çalışmasını istiyorum. Genişletmek için tıkla... FN + W yapıp denediniz mi? Artı 0 Eksi
lordiex dedi: Oyunlarda çalışıyor fakat masaüstündeyken çalışmıyor, örneğin Opera kullanırken. Masaüstündeyken çalışmasını istiyorum. Genişletmek için tıkla... FN + W yapıp denediniz mi?
KS KS L lordiex Hectopat Katılım 4 Mayıs 2021 Mesajlar 218 Çözümler 1 16 Mayıs 2023 #5 Evet, çözüm olmadı. Artı 0 Eksi