virtuos Decapat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar sadece CS:GO oynuyorum. Mekanik klavye kullandım ama hiç fark görmedim hız olarak. Şimdi sorum şu: Steelseries Apex 3 TKL Türkçe Gaming Klavye - 8 Bölge RGB Aydınlatma - IP32 Sıvı Dayanıklılık : Amazon.com.tr: Bilgisayar Steelseries Apex 3 TKL Türkçe Gaming Klavye - 8 Bölge RGB Aydınlatma - IP32 Sıvı Dayanıklılık : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr SteelSeries gibi kaliteli bir markanın mekanik olmayan klavyesi mi? Yoksa, Gamepower Warlock Compact Red Switch 88 Tuş Mekanik Gaming Klavye : Amazon.com.tr: Bilgisayar Gamepower'in mekanik klavyesi mi?
Arkadaşlar sadece CS:GO oynuyorum. Mekanik klavye kullandım ama hiç fark görmedim hız olarak. Şimdi sorum şu: Steelseries Apex 3 TKL Türkçe Gaming Klavye - 8 Bölge RGB Aydınlatma - IP32 Sıvı Dayanıklılık : Amazon.com.tr: Bilgisayar Steelseries Apex 3 TKL Türkçe Gaming Klavye - 8 Bölge RGB Aydınlatma - IP32 Sıvı Dayanıklılık : Amazon.com.tr: Bilgisayar www.amazon.com.tr SteelSeries gibi kaliteli bir markanın mekanik olmayan klavyesi mi? Yoksa, Gamepower Warlock Compact Red Switch 88 Tuş Mekanik Gaming Klavye : Amazon.com.tr: Bilgisayar Gamepower'in mekanik klavyesi mi?
N Newasky Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 5.204 Çözümler 4 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #2 Gamepower alınmaz. Bütçe nedir?
virtuos Decapat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #3 Newasky dedi: Gamepower alınmaz. Bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... 1000 liraya kadar çıkabilirim.
Newasky dedi: Gamepower alınmaz. Bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... 1000 liraya kadar çıkabilirim.
itwasgooday Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.328 Çözümler 23 6 Ağustos 2022 #4 REDRAGON K552-2 KUMARA Mechanical Gaming Türkçe Rainbow Aydınlatmalı Red Switch Klavye - inventus bu markanın ürünleri güzeldir.
REDRAGON K552-2 KUMARA Mechanical Gaming Türkçe Rainbow Aydınlatmalı Red Switch Klavye - inventus bu markanın ürünleri güzeldir.
virtuos Decapat Katılım 26 Temmuz 2022 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #5 Bu arada şu anki klavyem Bloody B316 sıkıldığım için ve çok büyük olduğu için değiştirmek istiyorum. itwasgooday dedi: REDRAGON K552-2 KUMARA Mechanical Gaming Türkçe Rainbow Aydınlatmalı Red Switch Klavye - inventus bu markanın ürünleri güzeldir. Genişletmek için tıkla... Bu markanın Fizz modeli çok hoşuma gitti beyaz olan %60lık klavye diye geçiyordu sanırım.
Bu arada şu anki klavyem Bloody B316 sıkıldığım için ve çok büyük olduğu için değiştirmek istiyorum. itwasgooday dedi: REDRAGON K552-2 KUMARA Mechanical Gaming Türkçe Rainbow Aydınlatmalı Red Switch Klavye - inventus bu markanın ürünleri güzeldir. Genişletmek için tıkla... Bu markanın Fizz modeli çok hoşuma gitti beyaz olan %60lık klavye diye geçiyordu sanırım.
Eeries Kilopat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 837 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer AM4 6 Ağustos 2022 #6 K552 artık alınmaz, kendim kullanıyorum fakat 500 TL'den fazla etmez. K617 gayet güzel, Hot-swapple %60 arıyorsan özellikle alınabilir.
K552 artık alınmaz, kendim kullanıyorum fakat 500 TL'den fazla etmez. K617 gayet güzel, Hot-swapple %60 arıyorsan özellikle alınabilir.
ghostgusto Decapat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #7 Eeries dedi: K552 artık alınmaz, kendim kullanıyorum fakat 500 TL'den fazla etmez. K617 gayet güzel, Hot-swapple %60 arıyorsan özellikle alınabilir. Genişletmek için tıkla... k617 hot swap özelliği var mıdır
Eeries dedi: K552 artık alınmaz, kendim kullanıyorum fakat 500 TL'den fazla etmez. K617 gayet güzel, Hot-swapple %60 arıyorsan özellikle alınabilir. Genişletmek için tıkla... k617 hot swap özelliği var mıdır
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.795 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 31 Temmuz 2023 #8 Apex 3 alınmaz membran. Gamepower direkt alınmaz kötü marka. Dierya DK61E satın alın. %60 hoşunuza gidiyor mesajlardan anladığım kadarıyla.
Apex 3 alınmaz membran. Gamepower direkt alınmaz kötü marka. Dierya DK61E satın alın. %60 hoşunuza gidiyor mesajlardan anladığım kadarıyla.