tonystark007 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 863 Çözümler 1 Yer Manhattan , New York 2 Haziran 2021 #1 Apex 3 de yazılımdan animasyon, renk vs ayar yapıyorum Save deyip çıkıyorum ama tekrar girdiğimde ayarlar kaydedilmemiş oluyor. Bir de yaptığım ayar gözükmüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Haziran 2021
Apex 3 de yazılımdan animasyon, renk vs ayar yapıyorum Save deyip çıkıyorum ama tekrar girdiğimde ayarlar kaydedilmemiş oluyor. Bir de yaptığım ayar gözükmüyor.
FRAGX Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.730 Çözümler 9 2 Haziran 2021 #2 Yönetici olarak çalıştırmayı deneyin.
tonystark007 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 863 Çözümler 1 Yer Manhattan , New York 2 Haziran 2021 #3 FRAGX dedi: Yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Şu an çalıştı olmazsa dediğini yapacağım. FRAGX dedi: Yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Yine çalışmıyor dediğini yaptım yine olmadı. Yaptığım ayarlar kaydetmeme rağmen kaydedilmiyor. Son düzenleme: 11 Haziran 2021
FRAGX dedi: Yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Şu an çalıştı olmazsa dediğini yapacağım. FRAGX dedi: Yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Yine çalışmıyor dediğini yaptım yine olmadı. Yaptığım ayarlar kaydetmeme rağmen kaydedilmiyor.
Cpt Price Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2016 Mesajlar 1.405 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Gigabyte B450M S2H MB AMD Ryzen 5 5500 4.2 Ghz CPU Sapphire Nitro RX 6700 10 GB GPU XPG Gammix D30 2x8 GB RAM Apacer AS2280P4 512GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek IT Uzmanı 7 Aralık 2022 #4 tonystark007 dedi: Şu an çalıştı olmazsa dediğini yapacağım. Yine çalışmıyor dediğini yaptım yine olmadı. Yaptığım ayarlar kaydetmeme rağmen kaydedilmiyor. Genişletmek için tıkla... dostum sorunu çözdün mü??
tonystark007 dedi: Şu an çalıştı olmazsa dediğini yapacağım. Yine çalışmıyor dediğini yaptım yine olmadı. Yaptığım ayarlar kaydetmeme rağmen kaydedilmiyor. Genişletmek için tıkla... dostum sorunu çözdün mü??