SteelSeries Apex 5 alınır mı?

WorTeX765

Centipat
Yer
Edirne
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar başlıktaki klavye alınır mı ve o fiyata daha iyileri var mı?

O kadar para verip hafızalı süngerli bilek desteğine sahip bir klavye almak daha mantıklı olur.

Kendim Logitech G513 Carbon kullanıyorum. Hafızalı süngere sahip bilek desteği klavyenin en güzel özelliği diyebilirim.

Ona alternatif olarak:
Blue Switchli:

Red Switchli:

Bu fiyatta bir çok alternatif var fakat ama Apex 5 şahsen harika buluyorum. Burda senin ne istediğin önemli nasıl bir klavye istiyorsun ?

Sessiz bir Blue Switch nasıl oluyorsa . Sadede gelirsek o fiyata Cherry MX bir Corsair veya romerg bir Logitech tercih ederdim ben olsam. Hayaller Logitech G513 hayatlar Gamepower Katana n'apalım.

Edit: Her ne kadar Apex 5 önermesem bile doğruya doğru şu SteelSeries Rival 600 çok güzel mouse be.

Öneriniz için teşekkürler ama bu ürün bütçemi biraz aşıyor.

Alınır, Apex 5'in bilek desteğini G513 ün bilek desteğinden çok daha rahat buluyorum ben. Ayrıca Logitech'in Romer G switchleri berbat ve inanılmaz kalitesizdir. Apex 5; G513 gibi bir klavyeden çok çok daha mantıklı bir tercih.

Alternatif olarak K68 de düşünebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…