SteelSeries Apex 5 alınır mı?

• Konuyu başlatan BgF
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 539

BgF

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba. Yeni bir klavye alacağım ve SteelSeries Apex 5 düşünüyorum. Onu alma bunu al daha iyi gibi bir öneriniz varsa açığım. Yoksa da klavyeyi kullananlar memnun mu acaba?

Apex 5'in 5000TL oldugu sayaraktan bu klavyeyi onerebilirim hocam size. Kendim kullanmadim fakat izledigim videolardan olumsuz yonde bir yorum gormedim. Tam bir gaming klavyesi.

5000Tl'ye mekanik hisli klavye almak bence çok mantıksız.

5000Tl'ye mekanik hisli klavye almak bence çok mantıksız.
Mekanik hisli değil bildiğimiz klasik mekanik bir klavye ama yinede alınmaz.

Mekanik hisli değil bildiğimiz klasik mekanik bir klavye ama yinede alınmaz.
1738611648372.png

1738611665232.png

Normalde switch tasarımları böyle olmaz.
1738611726922.png

Bu şekilde olur. Yani Apex 5'in içindeki switchler sadece his vermesi için var.

Peki ASUS'un K3 modeli hakkında ne düşünüyosunuz?
Alınmaz bence. Bu tarz çok bilindik markalar almak yerine attığım Akko klavyelerden manyetik switchli bir tanesini almanız çok daha iyi olacaktır.

Ben Apex 5 aldım şahsen memnunum membran oldugunu bile hissetmiyorum size bir şey söyleyim manyetik switch ve Hall effect destekleyen kaç oyun var? CS Valorant Max destekleyen başya nerede Rapid triger işinize yarayacak sadece 3 5 oyun için garip Çinli markalar yerine servis olan sağlam olan SteelSeries yâda Logitech alırım.

Ben Apex 5 aldım şahsen memnunum membran oldugunu bile hissetmiyorum size bir şey söyleyim manyetik switch ve Hall effect destekleyen kaç oyun var? CS Valorant Max destekleyen başya nerede Rapid triger işinize yarayacak sadece 3 5 oyun için garip Çinli markalar yerine servis olan sağlam olan SteelSeries yâda Logitech alırım.

Demek istediğim eğer CS Valorant bağımlısı değilseniz manyetik almak 1 yere kadar mantıklı

Demek istediğim eğer CS Valorant bağımlısı değilseniz manyetik almak 1 yere kadar mantıklı
Membran klavyeye 4k verilmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı