Mekanik hisli değil bildiğimiz klasik mekanik bir klavye ama yinede alınmaz.![]()
AKKO MOD 007 HE PC Stellar Journey Hall Effect Manyetik Switch RGB Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MOD 007B HE PC Stellar Journey, tuhaf tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
![]()
AKKO 5098B Plus Santorini RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
www.gaming.gen.tr
![]()
AKKO MOD 007 HE PC Purple Melody Hall Effect Manyetik Switch RGB Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MOD 007B HE PC Purple Melody, tuhaf tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
![]()
AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA Black Gradiant RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MONSGEEK M1 V5-SP, modern tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
![]()
AKKO MOD 007B PC Blue on White RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
Kullanıcı deneyimini en üst seviyeye taşımayı hedefleyen AKKO, şimdi Türkçe dil desteği ile çok daha erişilebilir! Artık tüm menülere, ayarlara ve özelliklere anadilinizde ulaşabilir…www.gaming.gen.tr
5000Tl'ye mekanik hisli klavye almak bence çok mantıksız.![]()
Akko Mod007B HE Santorini Mekanik Klavye (Manyetik Switch)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Mekanik hisli değil bildiğimiz klasik mekanik bir klavye ama yinede alınmaz.
Alınmaz bence. Bu tarz çok bilindik markalar almak yerine attığım Akko klavyelerden manyetik switchli bir tanesini almanız çok daha iyi olacaktır.Peki ASUS'un K3 modeli hakkında ne düşünüyosunuz?
Ben Apex 5 aldım şahsen memnunum membran oldugunu bile hissetmiyorum size bir şey söyleyim manyetik switch ve Hall effect destekleyen kaç oyun var? CS Valorant Max destekleyen başya nerede Rapid triger işinize yarayacak sadece 3 5 oyun için garip Çinli markalar yerine servis olan sağlam olan SteelSeries yâda Logitech alırım.
Membran klavyeye 4k verilmez.Ben Apex 5 aldım şahsen memnunum membran oldugunu bile hissetmiyorum size bir şey söyleyim manyetik switch ve Hall effect destekleyen kaç oyun var? CS Valorant Max destekleyen başya nerede Rapid triger işinize yarayacak sadece 3 5 oyun için garip Çinli markalar yerine servis olan sağlam olan SteelSeries yâda Logitech alırım.
Demek istediğim eğer CS Valorant bağımlısı değilseniz manyetik almak 1 yere kadar mantıklı
Membran klavyeye 4K verilmez.
Membran klavyeye 4K verilmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.