SteelSeries Apex 5 hibrit yakın zamanda indirime girer mi?

Değişik bir klavye ilgi gördüğünü ve insanların satın aldığını düşünmüyorum o yüzden indirim beklemekte garip olur biraz.

Ben blue switch çok seviyorum SteelSeries'te kaliteli bir marka olduğu için ve çoğu ekipmanım da SteelSeries olduğu için bu klavyeyi almayı düşünüyorum. Başka bir öneri varsa ona da bakabilirim tabii ki.

Fiyatı düşmez gibi hep bu aralıklar da gezmiş, 5 bin liraya blue switch klavye almak akıl karı değildir.

Hocam blue switch sevdiğim için alacağım zaten.

Ben blue switch çok seviyorum SteelSeries'te kaliteli bir marka olduğu için ve çoğu ekipmanım da SteelSeries olduğu için bu klavyeyi almayı düşünüyorum. Başka bir öneri varsa ona da bakabilirim tabii ki.

Ben ne blue switch ne de SteelSeries öneririm nedeni ise fiyatını asla hak etmemesi ürünleri olması gerekenden pahalı.

Ben ne blue switch ne de SteelSeries öneririm nedeni ise fiyatını asla hak etmemesi ürünleri olması gerekenden pahalı.

Hocam ben gayet kaliteli bir marka olduğunu ve fiyatını hakettiğini düşünüyorum. Normalde aldığım ürünler çok çabuk bozuluyor, özellikle kulaklık dayanmıyordu. SteelSeries kulaklık aldım yaklaşık 2 yıl kullandım şimdi yeniden aynı kulaklığı aldım kullanmaya devam ediyorum fakat ben dediğim gibi blue switch sevdiğim için blue switch almayı düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı