SteelSeries Apex 5 klavyede W tuşuna sol ve aşağıdan basınca çalışmıyor

raquex

Hectopat
Tom Clancy's Rainbow Six: Siege ve Rocket League oynuyordum ve W tuşunun arada basmamazlık yaptığını fark ettim ve tuşları çıkarıp klavyeyi, özellike W tuşunun oraları temizlemeye başladım. Geri taktığımda aynı problemin devam ettiğini fark ettim. Bu sefer Switch'i çıkartıp hem Switch'i hem de Switch'in alt kısmını ıslak mendille temizledim. Geri taktığımda tuş yapışmaya başladı bende mikrofiber bez ile tekrar temizledim. Her şeyi geri taktığımda W tuşu hala bazen çalışmıyordu. Çalışmamazlık sadece W tuşunun alt ve sol kısmına bastığımda olduğunu keşfettim. Bir sürü temizlik yaptıktan sonra hata yine de devam etti. Var mıdır önereceğiniz şeyler?
Klavye: Apex 5
2 senedir kullanıyorum.

1655996205534.png

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege ve Rocket League oynuyordum ve W tuşunun arada basmamazlık yaptığını fark ettim ve tuşları çıkarıp klavyeyi, özellike W tuşunun oraları temizlemeye başladım. Geri taktığımda aynı problemin devam ettiğini fark ettim. Bu sefer Switch'i çıkartıp hem Switch'i hem de Switch'in alt kısmını ıslak mendille temizledim. Geri taktığımda tuş yapışmaya başladı bende mikrofiber bez ile tekrar temizledim. Her şeyi geri taktığımda W tuşu hala bazen çalışmıyordu. Çalışmamazlık sadece W tuşunun alt ve sol kısmına bastığımda olduğunu keşfettim. Bir sürü temizlik yaptıktan sonra hata yine de devam etti. Var mıdır önereceğiniz şeyler?
Klavye: Apex 5
2 senedir kullanıyorum.

Eki Görüntüle 1429103
Merhaba aynı klavye benzer sorun bende de var. W ye basarken yani oyunda ileri giderken A ya basınca yani sola gitmek isterken takılma oluyor. Temizlik vs her şey yaptım hatta numaralı yerden switch söktün WASD değiştim eskimeden kaynaklı olabilir diye ama yine düzelmedi. Ve bunlar garanti biter bitmez oldu artık ümidi kestim sizin durum ne oldu zaman geçmiş bayağı konu ile ilgili ama merak ettim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı