hyroxs Decapat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2024 #1 2 yıldır Apex 5 kullanıyorum daha önce böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. "a, 2, s" tuşum arada basmıyor ne yapmalıyım? -Switch'ler Değişebilir mi? Son düzenleme: 14 Ocak 2024
2 yıldır Apex 5 kullanıyorum daha önce böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. "a, 2, s" tuşum arada basmıyor ne yapmalıyım? -Switch'ler Değişebilir mi?
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.054 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2024 #2 Garanti ömrünü tamam olarak tamamladı mı cihaz?
MuratTheFounder Hectopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 5.295 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2024 #3 hyroxs dedi: 2 yıldır Apex 5 kullanıyorum daha önce böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. "a, 2, s" tuşum arada basmıyor ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Servise gönderin. Switchlerin lehimleri temassızlık yapıyordur.
hyroxs dedi: 2 yıldır Apex 5 kullanıyorum daha önce böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. "a, 2, s" tuşum arada basmıyor ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Servise gönderin. Switchlerin lehimleri temassızlık yapıyordur.
hyroxs Decapat Katılım 19 Temmuz 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2024 #4 Soraka Kajmer dedi: Garanti ömrünü tamam olarak tamamladı mı cihaz? Genişletmek için tıkla... Doldurdu
Soraka Kajmer dedi: Garanti ömrünü tamam olarak tamamladı mı cihaz? Genişletmek için tıkla... Doldurdu