SteelSeries Apex 5 vs Corsair K70 mk. 2 rapidfire

Apex klavyeleri neden önermiyorsunuz?
Önermemekten daha çok bu ikisi arasında tercihim hem ergonomi hem de ele oturuş ve tokluk oldu apexlerde fena değil ama bana göre corsairden sonra gelir apex ve g serisi klavyede. Şayet mouse olsa gözüm kapalı razer veya steelseries olurdu veya kulaklık da tartışılırdı.

Hocam birde fiyat konusunda ben sadece K70 MK.2 modelini buluyorum o da yaklaşık indirimli hali 1100-1000 lira arası bunun düz K70 RGB modelini nereden bulabilirim? Aralarında fark var mıdır?
Ağustosa kadar fiyatı ne kadar olur acaba? Bugün sabahtan beri klavye bakıyorum başım ağrımaya başladı, çok sıkıntılı bir durummuş

Fiyat tamamen şans bende şu anda k70 var yaklaşık 2 sene önce 400 liraya almıştım şu anda indirimleri bekle bazen denk geliyor 600-700 bandında bulursan al bu arada kafana da çok takma çünkü aşırı beklenti her zaman kötüdür ve bir süre sonra hangi klavye olursa olsun farka ellerin alışacak ve sende fark etmemeye başlayacaksın dolayısıyla sen kafan raht olduktan gerisi hikaye

Abi bende parayı kartta tutacağım indirimleri takip edip ucuza düştüğü anda alacağım inşaallah
İncehesap stokta kalmayan ürünlerin daha çok müşteri çekmek için fiyatını az mı yazıyor, Corsair K70 MK.2 Rapidfire tükenmiş ama 800 TL yazmış

Hocam sizde de aynı şeyler var mı? Yoksa arkadaş mı uydurmuş?@Seeker
Hocam ikinci el klavye alınır mı? Sahibinden’de ikinci el K95 RGB Platinum 800 TL, K68 RGB’de 580 TL, K68 olan adam 30 tane birden almış satıyor, sizce alınır mı?
Hocam Corsair K68 RGB modelde her tuşa K70’teki gibi renk ataması yapılıyor mu? 580 TL’ye buldum da

Son düzenleme:
Her kafadan ses çıkması çok doğal ben dediğim gibi kullandım arlarında bana göre ve genel kanıya göre de en iyisi corsair klavyeler şimdi bu arkadaş ve bu tarz yorumlardan mantıkla piyasadaki her üürnde berbat ? çünkü her markda böyle yorumlar var zaten hepsini ciddiye alırsan işin içinden çıkmazsın . Madem yeri geldi RGB olarak bende şu anda lux var ama eskiden rgb de kullanmıştım aydınlatma olarak çok farklı bi seviyede o ne olacak ? Veya kasası sayesinde tuş sesleri daha tok ve hissiyatı daha iyi ? kısacası her yoruma inanma benimkilerde dahil oku kafanda bişi olursa al olmazsa alma ama yukarda da yazdığım gibi ne alırsan al en fazla 1 hafta içinde hissiyat farklı gelmemeye başlar sen o yüzden içinin rahat ettiğni al

Yanlış bilgi yada yalan söylememiş o adam bu arada. Tuşlar ABS, baya kalitesiz, hızlı basınca çıkma olayı da yer yer doğru. Metal kaplama plastik kasa ve yay sesi (ping) bu da az da olsa doğru. Kablosu çıkmıyor ve kalın o da doğru. Gerçi bu kalın kablonun sebebi klavye üzerindeki max gereksiz USB passthrough ama olsun.

Tuş takımı standart değil ama alırken zaten buna dikkat ederek alması gerekirdi o konuda haksız. Uyumlu setler var, daha pahalı ama var yine de.

Ama asıl söylenmesi gereken bu tarz hazır "gaming" klavyelerde stock gelen stabilizerler baya baya kötü. Tamam 50 dolarlık stabilizer kalitesi beklemiyoruz tabiki ama şu videonun 1:23 - 1:35 dakikaları arasını izlerseniz anlarsınız neden bahsetmek istediğimi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

400+ $ klavye ile 100$ hazır klavye karşılaştırmıyorum bu arada yanlış anlaşılmasın ama işin bir de bu boyutu var yani.

@221420 peki klavyeye o kadar para veriyoruz sonuçta, kullanım deneyimi nasıl? Ben çok aman aman bir kullanıcı değilim yani sadece hikaye oyunları ve online olarak PUBG oynuyorum, benim için tuşlar sıkıntı olur mu? Sinirimi klavyeden çıkaran bir insan değilim yani, klavyeyi aldıktan bir ay sonra “keşke o kadar parayı vermeseydim” der miyim? Yani fiyatını hak ediyor mu? Hak etmiyor ise temiz 2-3 ay kullanılmış K68 RGB alacağım da, cevaplayabilirsez sevinirim, iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…