Yanlış bilgi yada yalan söylememiş o adam bu arada. Tuşlar ABS, baya kalitesiz, hızlı basınca çıkma olayı da yer yer doğru. Metal kaplama plastik kasa ve yay sesi (ping) bu da az da olsa doğru. Kablosu çıkmıyor ve kalın o da doğru. Gerçi bu kalın kablonun sebebi klavye üzerindeki max gereksiz USB passthrough ama olsun.
Hocam birde videoda K70’te olan o ses benim şu an kullandığım standart Casper’ın membran klavyesinde de oluyor hatta space tuşunun ortasına basmadıkça algılamıyor
Tuş takımı standart değil ama alırken zaten buna dikkat ederek alması gerekirdi o konuda haksız. Uyumlu setler var, daha pahalı ama var yine de.
Ama asıl söylenmesi gereken bu tarz hazır "gaming" klavyelerde stock gelen stabilizerler baya baya kötü. Tamam 50 dolarlık stabilizer kalitesi beklemiyoruz tabiki ama şu videonun 1:23 - 1:35 dakikaları arasını izlerseniz anlarsınız neden bahsetmek istediğimi.
400+ $ klavye ile 100$ hazır klavye karşılaştırmıyorum bu arada yanlış anlaşılmasın ama işin bir de bu boyutu var yani.