Metzero Decapat Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 923 Makaleler 1 Çözümler 4 3 Temmuz 2020 #1 Merhaba iyi forumlar. Bu klavyeyi almayı düşünüyorum. Hibrit Blue Switch nedir? Normal Blue Switch'den farkı nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2020
Merhaba iyi forumlar. Bu klavyeyi almayı düşünüyorum. Hibrit Blue Switch nedir? Normal Blue Switch'den farkı nedir?
son1c Megapat Katılım 18 Kasım 2015 Mesajlar 476 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2020 #2 PeachliuS dedi: Merhaba iyi forumlar. Bu klavyeyi almayı düşünüyorum. Hibrit Blue Switch nedir? Normal Blue Switch'den farkı nedir? Genişletmek için tıkla... Switch'ler blue fakat kullanılan yay vb. bileşenler maliyeti düşürmek için membran klavyenin malzemelerinden yapılmıştır. Eğer blue switch sesi rahatsız etmiyorsa alınır.
PeachliuS dedi: Merhaba iyi forumlar. Bu klavyeyi almayı düşünüyorum. Hibrit Blue Switch nedir? Normal Blue Switch'den farkı nedir? Genişletmek için tıkla... Switch'ler blue fakat kullanılan yay vb. bileşenler maliyeti düşürmek için membran klavyenin malzemelerinden yapılmıştır. Eğer blue switch sesi rahatsız etmiyorsa alınır.