widexy Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2025 #1 SteelSeries Apex 5 klavyemde W ve S tuşları basmamaya başladı, başka tuşlarla switchlerini değiştirdim hala düzelmedi. Garantisi büyük ihtimalle bitti.
SteelSeries Apex 5 klavyemde W ve S tuşları basmamaya başladı, başka tuşlarla switchlerini değiştirdim hala düzelmedi. Garantisi büyük ihtimalle bitti.
The Man From E.A.R.T.H. Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 11.183 Makaleler 8 Çözümler 36 Yer Dünya 20 Mart 2025 #2 Switchleri değiştirdim derken keycap olmasın o? En son Apex 5 hotswap değildi. Artı 0 Eksi
KS KS widexy Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #3 The Man From E.A.R.T.H. dedi: Switchleri değiştirdim derken keycap olmasın o? En son Apex 5 hotswap değildi. Genişletmek için tıkla... Hotswap değil zaten büyük ihtimalle fakat cımbız yardımı ile kolay bir şekilde değiştirdim, ve keycap ile switch arasında ki farkıda biliyorum. Artı 0 Eksi
The Man From E.A.R.T.H. dedi: Switchleri değiştirdim derken keycap olmasın o? En son Apex 5 hotswap değildi. Genişletmek için tıkla... Hotswap değil zaten büyük ihtimalle fakat cımbız yardımı ile kolay bir şekilde değiştirdim, ve keycap ile switch arasında ki farkıda biliyorum.