SteelSeries Apex 7 alınır mı?

stogro

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sizce bu model alınır mı? Şu anda fiyatı 3500TL Teknosa'da ancak benim elimde bir çek var ve ürün 2400TL'ye denk geliyor. Sizce bu ürün bu fiyata almaya değer mi artıları eksileri nelerdir? Pişman olur muyum bilgilendirirseniz sevinirim. Bir de membran klavyeden geçmeyi düşündüğüm için sizce memnun kalır mıyım mekanik klavyeden? Sesinden basış hissinden vs. alışabilir miyim? Şimdiden teşekkürler iyi günler.

2600'e Apex Pro TKL alabilirsin. Apex 7 sahibiyim bütçem olsa geçiş yapacaktım. Eğer düşünürsen bendeki Apex 7 ve üzerindeki pudding keycap ile 2400'e bırakabilirim.

Al dostum, 3 haftadır kullanıyorum bende tek sorun biraz toz topluyor onun dışında sesi vs çok iyi.

Tkl ve ingilizce klavye düşünmüyorum. Birde acaba satılan klavyenin tuşları pbt kalite mi nasıl öğrenebilirim sitede yazmıyor.

Al dostum, 3 haftadır kullanıyorum bende tek sorun biraz toz topluyor onun dışında sesi vs çok iyi.
Hocam neredeyse her gün tozunu alıyorum klavye ve faremin toz konusunun sıkıntı olcağını sanmıyorum. Tek sorunum acaba sesine hissiyatını falan alışabilirmiyim yoksa membranı mı özlerim. Siz membrandan mı geçtiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…