Alınmaz. Bütçeni söylersen öneri yapabiliriz.Apex 7 almayı düşünüyorum kullanan var mı? Düşünceleriniz nelerdir? Yardımcı olursanız sevinirim.
Sebebi nedir hocam, ne önerirsiniz? Bütçe 5-7K arası mümkünse tam boy istiyorum.Alınmaz. Bütçeni söylersen öneri yapabiliriz.
Sebebi nedir hocam, ne önerirsiniz? Bütçe 5-7K arası mümkünse tam boy istiyorum.
Wraith W75 hakkında ne düşünüyorsunuz hocam? Öneriler için teşekkürler.![]()
YUNZII B75 Pro Mekanik Klavye
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
Darmoshark K3 Pro Numpad
Numeric Keypad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı...wraithesports.com
Cocoa Cream V2 switch seçin yunzii olanı. Veya altta attığıma bakabilirsiniz.
Wraith W75 hakkında ne düşünüyorsunuz hocam? Öneriler için teşekkürler.
FPS oyunları oynuyorum şu sıralar pek olmasa da o özellik dışında alınır mı? Tasarım olarak hoşuma gidiyor aslında.Rapid Trigger lazımsa alınabilir. Ama çok fazla FPS oyuncusu değilseniz gerek yok.
Ben almazdım.FPS oyunları oynuyorum şu sıralar pek olmasa da o özellik dışında alınır mı? Tasarım olarak hoşuma gidiyor aslında.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.