Onur C. Hectopat Katılım 14 Şubat 2017 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2020 #1 Tkl mekanik klavye arayışındayım. Apex 7 parasını hak eder mi? Son düzenleme: 21 Mart 2020
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 21 Mart 2020 #2 1000TL ona vermektense Ducky bir klavye almak daha mantikli. Ducky One 2 TKL RGB LED Double Shot PBT Mechanical Keyboard Switch options: Cherry MX Black, MX Brown, MX Blue, MX Red, MX Nature White, MX Silver, MX Silent Red, MX Silent Black; Kailh BOX Brown, BOX Red, BOX White, BOX Thick Jade, BOX Silent Pink mechanicalkeyboards.com
1000TL ona vermektense Ducky bir klavye almak daha mantikli. Ducky One 2 TKL RGB LED Double Shot PBT Mechanical Keyboard Switch options: Cherry MX Black, MX Brown, MX Blue, MX Red, MX Nature White, MX Silver, MX Silent Red, MX Silent Black; Kailh BOX Brown, BOX Red, BOX White, BOX Thick Jade, BOX Silent Pink mechanicalkeyboards.com
Onur C. Hectopat Katılım 14 Şubat 2017 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2020 #3 Markayı ilk defa duydum. İncelemeleri izlemek lazım. Yurtdışına 1 tık soğuk bakıyorum hocam.
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 21 Mart 2020 #4 Onur C. dedi: Markayı ilk defa duydum. İncelemeleri izlemek lazım. Yurtdışına 1 tık soğuk bakıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Turkiye pazarina gelmedi fakat yurtdisinda acayip unlu. Incelemeler genellikle yabanci olur, ona bir tik dikkat edin. Yurtdisina soguk bakmayin bence. Steelseries ile ayni kaliteye sahip bu klavye.
Onur C. dedi: Markayı ilk defa duydum. İncelemeleri izlemek lazım. Yurtdışına 1 tık soğuk bakıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... Turkiye pazarina gelmedi fakat yurtdisinda acayip unlu. Incelemeler genellikle yabanci olur, ona bir tik dikkat edin. Yurtdisina soguk bakmayin bence. Steelseries ile ayni kaliteye sahip bu klavye.