SteelSeries Apex 7 TKL kendi kendine basıyor

Bütçe
2900

OğuzKağanTR

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 3 ay önce SteelSeries 7 TKL aldım. Çok iyiydi. Bir hafta kullandım sonra RGB'lerinde sıkıntı çıktı. 12 tuş falan neyse denk gelmiştir dedim iade ettim. Sonra tekrar aldım bugün tuşlar kendi kendine random atmaya başladı. Kafayı yiyeceğim. Sizce klavyede kronik sorun mu? İade edip tekrar alayı mı? Kafayı yiyeceğim 2 kere bozuldu.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-10-07 154238.png
    Ekran görüntüsü 2023-10-07 154238.png
    135,5 KB · Görüntüleme: 106
Son düzenleyen: Moderatör:
Steelseries Engine'ı kaldırıp ve Aygıt Yöneticisinden klavye sürücüsünü silip dener misin? Sorun yazılımsal mı donanımsal mı anlamak için.
Yapyım ama bilgisayar kapalı ikende basınca tuş normalde beyaza dönüyor sıkıntılı olan bölümler klavye güç aldığında bile basınca beyaza dönmüyor

Kardeşim vallahi garip bir sorun ben bilmiyorum daha önce de hiç görmedim 4 senedir Rampage titan K9 kullanıyorum hiçbir sıkıntısı yok ama bu tür firmalar artık ünlendiği için kalitesiz mal yapabiliyorlar. Bence bir garantiye yolla.

Merhaba aynı sorun bende de var nasıl çözdünüz yardımcı olabilir misiniz? Tüm tuşlar çalışıyor e tuşuna basınca e tuşunun olduğu tüm sira kendi kendine yazmaya başlıyor ne yapabilirim ? @OğuzKağanTR

Technopat Haberler

Geri
Yukarı