- Makaleler
- 12
Spesifik olarak sadece E tuşu çift basıyor, E tuşu haricinde hiçbir tuşta sorun yok. Bazen hiç basmıyor, bazen bir basmada üç kez basıyor. Böyle arızalı çalışıyor kısacası ve son zamanlarda rahatsız edici boyutlara ulaşarak arttığına şahit oldum, aslında E tuşuna 40-50 kez art arda basarsam tuş geçici süre düzeliyor ama kalıcı çözüm istiyorum. Switch gitti mi dersiniz? Garanti konusu pek umut verici değil çünkü foam mod için klavyenin içini açtım, o yüzden SteelSeries Türkiye Distrübütörü Despec'te umut yok, global olarak işimi halledebilir miyim, Matfix'e mi göndereyim, son kullanıcı olarak benim yapmam gereken bir şey var mı? WD-40 gibi spreyler işe yarar mı bu durumda? En mantıklısı Matfix Customs gibi görünüyor ama tek bir klavye switchi için 500 TL vermek istemiyorum.
Switchlerin sorun çıkaracağını biliyordum elbet ama bu kadar kısa zamanda sorun çıkaracağını tahmin etmemiştim. Garanti bitimine doğru bozulur diye düşünüyordum ama öyle olmadı.
Ayrıca konuda rica edeyim klavyeyi yermeyin, yalnızca ve yalnızca çözüm önerisine ihtiyacım var.
Switchlerin sorun çıkaracağını biliyordum elbet ama bu kadar kısa zamanda sorun çıkaracağını tahmin etmemiştim. Garanti bitimine doğru bozulur diye düşünüyordum ama öyle olmadı.
Ayrıca konuda rica edeyim klavyeyi yermeyin, yalnızca ve yalnızca çözüm önerisine ihtiyacım var.