Merhaba, yurt dışından SteelSeries Apex 7 kahverengi Switch klavye aldım fakat klavye tuşları Türkçe klavyeye göre farklı tuş takımına sahip. İnternette araştırdığım kadarıyla aynı modelin Türkçe klavye olan halindeki "enter" ve diğer 1 tuşun yerleri çakışmıyor. Sizce ne yapabilirim? Türkçe klavyenin tuş takımını bulup sipariş edersem İngilizce klavyeye takabilir miyim?
Merhaba, yurt dışından SteelSeries Apex 7 kahverengi Switch klavye aldım fakat klavye tuşları Türkçe klavyeye göre farklı tuş takımına sahip. İnternette araştırdığım kadarıyla aynı modelin Türkçe klavye olan halindeki "enter" ve diğer 1 tuşun yerleri çakışmıyor. Sizce ne yapabilirim? Türkçe klavyenin tuş takımını bulup sipariş edersem İngilizce klavyeye takabilir miyim?
Takamayabilirsiniz, taksanız bile çok yer kaplar diğer tuşlar boşa gider. Çünkü küçük enterlı klavyelerin ortalarında takma yeri olur yanlarında siyah şeyler olur veya olmaz stabilize amaçlı. Olmaması daha iyi olur fakat bu modelde var mı bilmiyorum. Olmasa dahi enter tuşunu oraya takmak diğer tuşları işgal eder ayrıca Türkçe klavye tuş takımını neden alıyorsunuz? Ne gerek var ki, Türkçe yazacak sonuçta klavye. Pratiğe dahi gerek yok ezberlemişsinizdir mutlaka.