SteelSeries Apex 7 vs Corsair K70 Mk 2

uksenel

Hectopat
Arkadaşlar bahsi geçen klavyelerden birini alacağım hangisini tercih etmeliyim? Apex 7 tercih edersem TKL modelini alacağım masam dar ama TKL olması şart değil masa ileride degisebilir yani K70 de tercih erebilirim. Bu fiyat civarı farklı tavsiyelerde verebilirsiniz Red Switch olması ve bilek desteği şart. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu fiyat araliginda alabileceginiz en iyi klavye Apex 7 olur. Ozellikleri ve kullandigi switch teknolojisi rakiplerine gore daha ileride.

Bu fiyat araliginda alabileceginiz en iyi klavye Apex 7 olur. Ozellikleri ve kullandigi switch teknolojisi rakiplerine gore daha ileride.
Apex pro ile karıştırmadınız değil mi ? Onun switch teknolojisi ilerde olarak biliyorum ben

Apex pro ile karıştırmadınız değil mi ? Onun switch teknolojisi ilerde olarak biliyorum ben
Apex Pro'da bulunan Omni-point switchlerin yaninda Apex 7'de kullandiklari Steelseries QX2 mekanik anahtarlarini kullaniyorlar. Cherry MX ile ayni ozelliklere sahip olsa da daha dayanikli oldugunu iddia ediyordu Steelseries.

Görünüş olarakta Apex 7'ye yakınım sanırım apex 7 alacağım.

Apex 7 K70'ten daha iyi bir klavye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…