O oğuz_CTNK Centipat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2024 #1 SteelSeries Apex 9 Mini OptiPoint Optical Switch Ingilizce (UK) RGB Gaming Klavye | ITOPYA SteelSeries Apex 9 Mini OptiPoint Optical Switch Ingilizce (UK) RGB Gaming Klavye En iyi fiyat seçenekleri ile SSK64838 ITOPYA'da www.itopya.com UK olması problem olur mu ''ü, ğ'' gibi harfer yok. Nasıl yazılır?
SteelSeries Apex 9 Mini OptiPoint Optical Switch Ingilizce (UK) RGB Gaming Klavye | ITOPYA SteelSeries Apex 9 Mini OptiPoint Optical Switch Ingilizce (UK) RGB Gaming Klavye En iyi fiyat seçenekleri ile SSK64838 ITOPYA'da www.itopya.com UK olması problem olur mu ''ü, ğ'' gibi harfer yok. Nasıl yazılır?
W Wqxte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 2.225 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2024 #2 oğuz_CTNK dedi: SteelSeries Apex 9 Mini OptiPoint Optical Switch Ingilizce (UK) RGB Gaming Klavye | ITOPYA SteelSeries Apex 9 Mini OptiPoint Optical Switch Ingilizce (UK) RGB Gaming Klavye En iyi fiyat seçenekleri ile SSK64838 ITOPYA'da www.itopya.com UK olması problem olur mu ''ü, ğ'' gibi harfer yok. Nasıl yazılır? Genişletmek için tıkla... Apex Pro TKL var bende, o da ingilizce klavye. Eğer türkçe klavyede tuşların yerini ezbere biliyorsan direkt elin oraya gider zaten ben dorun yaşamıyorum ezbere bildiğim için.
oğuz_CTNK dedi: SteelSeries Apex 9 Mini OptiPoint Optical Switch Ingilizce (UK) RGB Gaming Klavye | ITOPYA SteelSeries Apex 9 Mini OptiPoint Optical Switch Ingilizce (UK) RGB Gaming Klavye En iyi fiyat seçenekleri ile SSK64838 ITOPYA'da www.itopya.com UK olması problem olur mu ''ü, ğ'' gibi harfer yok. Nasıl yazılır? Genişletmek için tıkla... Apex Pro TKL var bende, o da ingilizce klavye. Eğer türkçe klavyede tuşların yerini ezbere biliyorsan direkt elin oraya gider zaten ben dorun yaşamıyorum ezbere bildiğim için.