SteelSeries Apex 9 Mini alınır mı?

Arkadaşlar selamlar, 2-3 hafta sonra klavyemi değiştireceğim, sizce Apex 9 mini alınır mı? Şu an Trendyol'da indirimde ve 3K olmuş fiyatı.

Alabilirsiniz, bu fiyat bandında en iyisidir. SteelSeries'in optik switchlerinden iyisi yok, hazır 2 bin indirimdeyken.😁

Alabilirsiniz, bu fiyat bandında en iyisidir. SteelSeries'in optik switchlerinden iyisi yok, hazır 2 bin indirimdeyken.😁

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim bir de bir sorum daha olacak ben videolarda izlediğimde çok ses yok gibiydi ama böyle yay sesi gibi bir ses geliyor fakat bazı videolarda gelmiyor bu klavye sessiz bir klavyemi peki.

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim bir de bir sorum daha olacak ben videolarda izlediğimde çok ses yok gibiydi ama böyle yay sesi gibi bir ses geliyor fakat bazı videolarda gelmiyor bu klavye sessiz bir klavyemi peki.

Optik switchlerin bir kısmı açık olduğu için yüksek ses normal, sessiz değil. 🥹

Alınır, top tier en iyi 10 klavyenin arasına girer benim gözümde. O switch hassasiyeti, o malzeme kalitesi. Başka bir klavyede yok. 3K cidden bedava bir fiyat. @ubiiyy isimli forum kullanıcısı da kullanıyordu o klavyeyi sanırım. Sorun varsa profiline yazabilirsin.
Klavyeyi bende sevdim ama yüksek ses çıkarıyormuş

Klavyeyi bende sevdim ama yüksek ses çıkarıyormuş.

Dediğim gibi @ubiiyy isimli forum kullanıcısı sanırım kullanıyordu klavyeyi. Arkada bebeği uyurken çok Valorant oynadık beraber 😄. Ses konusunda en iyi yorumu o yapar.

Not: Bebek uyanmıyordu yani çok sesli olduğunu sanmam.

Hayalimdeki klavyedir kendileri. Zaten kutusuna bile en iyisi olduğunu yazmışlar, yalan söyleyecek halleri yok. Bütçe iki katına bile çıksa daha iyisini zor bulursun.

1772131314664.png

Dediğim gibi @ubiiyy isimli forum kullanıcısı sanırım kullanıyordu klavyeyi. Arkada bebeği uyurken çok Valorant oynadık beraber 😄. Ses konusunda en iyi yorumu o yapar.

Not: Bebek uyanmıyordu yani çok sesli olduğunu sanmam.
tamamdır kanka saolasın yardımın için

Hayalimdeki klavyedir kendileri. Zaten kutusuna bile en iyisi olduğunu yazmışlar, yalan söyleyecek halleri yok. Bütçe iki katına bile çıksa daha iyisini zor bulursun.

Eki Görüntüle 2666966

Yav bana bir şey yazma sen sal beni.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı