SteelSeries Apex 9 mini vs Logitech G PRO blue switch klavye

Bütçe
4500

Haseria

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 5 5600G /MSI MAG A520M Vector wifi / Gigabyte RTX 3060 Tİ Gaming OC Pro 8 GB / Kingston Fury Beast 2x8 3600 Mhz/ Adata XPG SX8200 Pro 1TB/Zalman S4 Plus/SteelSeries Aerox 3 Wireless/ Ziyoulang T60 red switch
Meslek
Stajyer
Önceden 2 adet klavye kullandım ve bozuldular bende ömürlük sağlam bir klavye arıyorum. SteelSeries Apex 9 mini gözüme çarptı hoşuma gitti ama SteelSeries garantisine güvenmediğim için kararsız kaldım ve Logitech G PRO düşündüm klavyenin küçük olması önemli. Sizce hangisini almalıyım?

Önceden 2 adet klavye kullandım ve bozuldular bende ömürlük sağlam bir klavye arıyorum. SteelSeries Apex 9 mini gözüme çarptı hoşuma gitti ama SteelSeries garantisine güvenmediğim için kararsız kaldım ve Logitech G PRO düşündüm klavyenin küçük olması önemli. Sizce hangisini almalıyım?

SteelSeries alma kuzenimde var fonksiyon tuşlarını kullanamıyor, güncelleme içinde sanırım ayrı bir dönüştürücü alman gerkiyormuş.

SteelSeries alma kuzenimde var fonksiyon tuşlarını kullanamıyor, güncelleme içinde sanırım ayrı bir dönüştürücü alman gerkiyormuş.

Fonksiyon tuşlarını kullanmıyorum genelde eski klavyemde bu şekildeydi FN tuşuna basılı tutup basınca oluyor güncelleme dediğiniz SteelSeries GG uygulamasından klavyeye yapılan güncellemeler mi?

Fonksiyon tuşlarını kullanmıyorum genelde eski klavyemde bu şekildeydi FN tuşuna basılı tutup basınca oluyor güncelleme dediğiniz SteelSeries GG uygulamasından klavyeye yapılan güncellemeler mi?

Bşzzat denedim FN tuşuna basılı tutup kullanmaya çalıştığımda da algılamıyordu
Evet gg uygulamasından.

Bşzzat denedim FN tuşuna basılı tutup kullanmaya çalıştığımda da algılamıyordu.
Evet gg uygulamasından.

Teşekkür ederim peki Logitech hakkında bir bilginiz var mı? eksileri vesaire alınır alınmaz gibi.

Fiyatına göre ikisi de birbirinden kötü. Bu fiyata en yüksek performans alacağın klavye bu.

Fiyatına göre ikisi de birbirinden kötü. Bu fiyata en yüksek performans alacağın klavye bu.

Garanti olarak bir şey olduğu zaman yardımcı olurlar mı?

Umursamadıklarını belirtmişler bazı kullanıcılar Logitech ürünün arkasında duruyor büyük bir firma.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı