F furkannaci34 Hectopat Katılım 9 Eylül 2015 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2015 #1 1. Steelseries Apex ışıklı 2.TT Esport Challenger Ultimate 3. Logitech G510 Arkadaşlar bu 3 klavye arasında kaldım, alıcağım ürün ikinci el olucak. Klavyem var fakat klavye alma nedenim oyun klavyesi olması ve ışıklı güzel olması. Hangisini almalıyım? Söylediğim klavyelerin eksik yanları ile birlikte söylerseniz sevinirim.
1. Steelseries Apex ışıklı 2.TT Esport Challenger Ultimate 3. Logitech G510 Arkadaşlar bu 3 klavye arasında kaldım, alıcağım ürün ikinci el olucak. Klavyem var fakat klavye alma nedenim oyun klavyesi olması ve ışıklı güzel olması. Hangisini almalıyım? Söylediğim klavyelerin eksik yanları ile birlikte söylerseniz sevinirim.
FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Kasım 2015 #2 Steelseries alırdım ben olsam. Low profile keycaps'leri var ve ışıklandırınca çok daha klas duruyor.
F furkannaci34 Hectopat Katılım 9 Eylül 2015 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2015 #3 FireStorm dedi: Steelseries alırdım ben olsam. Low profile keycaps'leri var ve ışıklandırınca çok daha klas duruyor. Genişletmek için tıkla... Ben şu anda normal klavye kullanıyorum. O klavyeye geçince değişik gelebilir diye düşünüyorum çünkü klavye tuşları low profile sorun olur mu? Son düzenleme: 5 Kasım 2015
FireStorm dedi: Steelseries alırdım ben olsam. Low profile keycaps'leri var ve ışıklandırınca çok daha klas duruyor. Genişletmek için tıkla... Ben şu anda normal klavye kullanıyorum. O klavyeye geçince değişik gelebilir diye düşünüyorum çünkü klavye tuşları low profile sorun olur mu?