SteelSeries Apex M400 alınır mı?

Daha fazla  
Şu anki kullandığım klavye Logitech G413 ve mekanik hissini hiç sevmiyorum, aklımda bu klavye var. Kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende G413 ile M400 arasında kalmıştım. Sonra HB bir indirim yaptı MSI GK 701 almak nasip oldu.
M400 güzel almayı düşünüyordum gameekstranın kutlamalarında 230 liraydı yazın. Ancak biryerde tuşları siliniyor diye okudum ondan sonra soğumuştum. Aslını astarını araştırmak lazım.
Araştırmalarıma göre Steelseries'in kendisine ait tam tamına kırmızı switch karakterinde switci kullanılıyor. Tam sessiz ve 45CN kuvvet isteyen. Güzel valla ama nedense içimde bir acaba alsam mı diye bir kuşku vardı. Almayıp iyi etmiş miyim diyorum? Valla bilmem.

Kailh switch var diye biliyorum ve biraz tedirginim çünkü önceki klavyem Razer Blackwidow Chroma ondada aynı switch kullanılıyordu ve çift basma ve takılı kalma sorunu vardı.

Kailh switch var diye biliyorum ve biraz tedirginim çünkü önceki klavyem Razer Blackwidow Chroma ondada aynı switch kullanılıyordu ve çift basma ve takılı kalma sorunu vardı.
SteelSeries Kailh kullanıyor ama kendi adını bastırmış Switch'lere.

Kailh switchlerde bildiğim kadarıyla Cherry MX'den bir tık aşağıda yine de kaliteli diye biliyorum. Çift tik mevzusunu bilemiyorum ancak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…