deadpoolhd Hectopat Katılım 8 Ekim 2015 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2015 #1 Merhaba ! Bu iki klavye gerçek anlamda hoşuma gidiyor. Mekanikliği olsun ışıklandırması olsun, tasarımı olsun gerçekten ikisi de çok harika birer klavye. Özellikleri aynı olmasına nazaran pek fark görmüyorum ama ikisi arasında git gel yaşıyorum. Apex'in alt kısmı ışıklı olduğu için göz alıcı oluyor. Sizce performans ve mekaniklik açısından hangisi alınmalı ? Şimdiden teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Aralık 2015
Merhaba ! Bu iki klavye gerçek anlamda hoşuma gidiyor. Mekanikliği olsun ışıklandırması olsun, tasarımı olsun gerçekten ikisi de çok harika birer klavye. Özellikleri aynı olmasına nazaran pek fark görmüyorum ama ikisi arasında git gel yaşıyorum. Apex'in alt kısmı ışıklı olduğu için göz alıcı oluyor. Sizce performans ve mekaniklik açısından hangisi alınmalı ? Şimdiden teşekkür ederim.
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Aralık 2015 #2 İkisi de çok kaliteli ürünler. Her ne kadar bir klavye için bu kadar para vermeye karşı olsamda Chrome daha beni al duruyor. Bana soracak olursan G103 işini fazla fazla görür. Işık istiyorsan illa G105 al, geri kalan para ile SSD falan alırsın.
İkisi de çok kaliteli ürünler. Her ne kadar bir klavye için bu kadar para vermeye karşı olsamda Chrome daha beni al duruyor. Bana soracak olursan G103 işini fazla fazla görür. Işık istiyorsan illa G105 al, geri kalan para ile SSD falan alırsın.