U Umut Göçemen Hectopat Katılım 24 Ekim 2015 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2016 #1 Steelseries Apex (US) Işıklı Oyun Klavyesi SSH64145 Fiyatı Herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar bu klavye mekanik mi değil mi bir bilgisi olan beni aydınlatırsa çok sevinirim.
Steelseries Apex (US) Işıklı Oyun Klavyesi SSH64145 Fiyatı Herkese hayırlı akşamlar arkadaşlar bu klavye mekanik mi değil mi bir bilgisi olan beni aydınlatırsa çok sevinirim.
Atakan Ermiş Kilopat Katılım 25 Temmuz 2015 Mesajlar 892 Makaleler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Front-end Developer 21 Mart 2016 #2 Bu klavye Membrane Switch Type kullanıyor, yani mekanik değil. Eğer mekanik klavye arıyorsanız en iyi F/P ürünü SteelSeries 6GV2'dur. Bütçenizi de belirtirseniz daha iyi tavsiyelerde bulunabilirim.
Bu klavye Membrane Switch Type kullanıyor, yani mekanik değil. Eğer mekanik klavye arıyorsanız en iyi F/P ürünü SteelSeries 6GV2'dur. Bütçenizi de belirtirseniz daha iyi tavsiyelerde bulunabilirim.
U Umut Göçemen Hectopat Katılım 24 Ekim 2015 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2016 #3 Atakan Ermiş dedi: Bu klavye Membrane Switch Type kullanıyor, yani mekanik değil. Eğer mekanik klavye arıyorsanız en iyi F/P ürünü SteelSeries 6GV2'dur. Bütçenizi de belirtirseniz daha iyi tavsiyelerde bulunabilirim. Genişletmek için tıkla... kusura bakmayın ceza aldımda ancak cevap verebiliyorum bütçem 600 lira yukarıda belirttiğim klavye çok hoşuma gitti buna benzer birşeyler olursa çok sevinirim.
Atakan Ermiş dedi: Bu klavye Membrane Switch Type kullanıyor, yani mekanik değil. Eğer mekanik klavye arıyorsanız en iyi F/P ürünü SteelSeries 6GV2'dur. Bütçenizi de belirtirseniz daha iyi tavsiyelerde bulunabilirim. Genişletmek için tıkla... kusura bakmayın ceza aldımda ancak cevap verebiliyorum bütçem 600 lira yukarıda belirttiğim klavye çok hoşuma gitti buna benzer birşeyler olursa çok sevinirim.
gsenesgs1923 Hectopat Katılım 5 Mayıs 2014 Mesajlar 508 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2016 #4 Steel series apex m800 var mekanik yada alabilirsen corsair k70 almanı öneririm.
İ İnanç Can Develii Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2015 Mesajlar 1.117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2016 #5 Bu linkini attığın klavye kutusu açılmamış faturalı bir şekilde elimde mevcut. Eğer almak istersen piyasasının altında vereceğim.
Bu linkini attığın klavye kutusu açılmamış faturalı bir şekilde elimde mevcut. Eğer almak istersen piyasasının altında vereceğim.
U Umut Göçemen Hectopat Katılım 24 Ekim 2015 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2016 #6 Silinen üye dedi: Bu linkini attığın klavye kutusu açılmamış faturalı bir şekilde elimde mevcut. Eğer almak istersen piyasasının altında vereceğim. Genişletmek için tıkla... ne kadara vericeksiniz ?
Silinen üye dedi: Bu linkini attığın klavye kutusu açılmamış faturalı bir şekilde elimde mevcut. Eğer almak istersen piyasasının altında vereceğim. Genişletmek için tıkla... ne kadara vericeksiniz ?
İ İnanç Can Develii Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2015 Mesajlar 1.117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2016 #7 Umut Göçemen dedi: ne kadara vericeksiniz ? Genişletmek için tıkla... Bana irtibat numaram numaramdan ulaşabilirsin. Pazarlık sünnettir. İrtibat Numaram: 0534 965 8785
Umut Göçemen dedi: ne kadara vericeksiniz ? Genişletmek için tıkla... Bana irtibat numaram numaramdan ulaşabilirsin. Pazarlık sünnettir. İrtibat Numaram: 0534 965 8785