swanlyy Decapat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2023 #1 Selam, bir konu hakkında danışacaktım. SteelSeries Apex Pro 2023 kablolu klavyede Switch rengi red diyor, omnipoint olması gerekmiyor muydu? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2023
Selam, bir konu hakkında danışacaktım. SteelSeries Apex Pro 2023 kablolu klavyede Switch rengi red diyor, omnipoint olması gerekmiyor muydu?
Mert Öztürk Kilopat Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 355 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem Elemanı 21 Mayıs 2023 #2 Kendi sitesinde de sizin dediğiniz gibi omnipoint yazıyor ve başka modelini göremedim. Baktığınız kaynak ya da site yanlış yazmış veya farklı ürünle karıştırılmış olabilir.
Kendi sitesinde de sizin dediğiniz gibi omnipoint yazıyor ve başka modelini göremedim. Baktığınız kaynak ya da site yanlış yazmış veya farklı ürünle karıştırılmış olabilir.
AtakoHelikopteri Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Kasım 2017 Mesajlar 1.630 Çözümler 21 Yer Şaşmaz Otosanayi Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #3 Apex Pro modellerinin farkı Omnipoint Switch'ler olarak biliyorum. Red Switch Apex 7 de kullanılıyor.
Apex Pro modellerinin farkı Omnipoint Switch'ler olarak biliyorum. Red Switch Apex 7 de kullanılıyor.