unal43 Decapat Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 76 Çözümler 1 Yer Kütahya Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2025 #1 Alınır mı? Valorant oynuyorum. Monster K3 Pro kullanıyorum şu an ve klavyeye zamansız drop giriyor.
6 628029 Decapat Katılım 13 Şubat 2023 Mesajlar 819 Çözümler 4 16 Ocak 2025 #2 unal43 dedi: Alınır mı? Valorant oynuyorum. Monster K3 Pro kullanıyorum şu an ve klavyeye zamansız drop giriyor. Genişletmek için tıkla... 1 saat falan önce konusunu açtım Apex Pro TKL alacağım bende süper klavye.
unal43 dedi: Alınır mı? Valorant oynuyorum. Monster K3 Pro kullanıyorum şu an ve klavyeye zamansız drop giriyor. Genişletmek için tıkla... 1 saat falan önce konusunu açtım Apex Pro TKL alacağım bende süper klavye.
kxy Hectopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 15.661 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2025 #3 unal43 dedi: Alınır mı? Valorant oynuyorum. Monster K3 Pro kullanıyorum şu an ve klavyeye zamansız drop giriyor. Genişletmek için tıkla... Alınır hocam piyasanın en iyi klavyelerinden belkide en iyisi. Kendimde apex 7 kullanıyorum yurtdisindan daha ucuza getirttim. Cok memnunum. Apex pro özellikle yeni nesilleri mükemmel klavyeler. Rakibi yok.
unal43 dedi: Alınır mı? Valorant oynuyorum. Monster K3 Pro kullanıyorum şu an ve klavyeye zamansız drop giriyor. Genişletmek için tıkla... Alınır hocam piyasanın en iyi klavyelerinden belkide en iyisi. Kendimde apex 7 kullanıyorum yurtdisindan daha ucuza getirttim. Cok memnunum. Apex pro özellikle yeni nesilleri mükemmel klavyeler. Rakibi yok.