Yusuf ProR Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #11 Negann dedi: Hocam tuşun hassasiyet ayarı değişmiştir belki ve Rapid trigger açıktır. SteelSeries GG programından kontrol et. Genişletmek için tıkla... Her şeyi denedim ama sonuç aynı maalesef.
Negann dedi: Hocam tuşun hassasiyet ayarı değişmiştir belki ve Rapid trigger açıktır. SteelSeries GG programından kontrol et. Genişletmek için tıkla... Her şeyi denedim ama sonuç aynı maalesef.
Ozsoy Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.356 Çözümler 5 16 Kasım 2024 #12 Son durum nedir? Merak ettim.
Yusuf ProR Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 219 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #13 Ozsoy dedi: Son durum nedir? Merak ettim. Genişletmek için tıkla... Klavyeyi göndermedik bize göre biraz uzakta orası. Galiba mecbur yeni klavye alacağız. Yenisini alana kadar da eskisini kullanıyorum.
Ozsoy dedi: Son durum nedir? Merak ettim. Genişletmek için tıkla... Klavyeyi göndermedik bize göre biraz uzakta orası. Galiba mecbur yeni klavye alacağız. Yenisini alana kadar da eskisini kullanıyorum.