Xelont19 Centipat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #1 SteelSeries Apex Pro mini klavye aldım ilk çalıştırdığımda RGB yanıyordu şu an yanmıyor, yardımcı olabilirseniz sevinirim.
SteelSeries Apex Pro mini klavye aldım ilk çalıştırdığımda RGB yanıyordu şu an yanmıyor, yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Selefkos Nikator Centipat Katılım 17 Temmuz 2024 Mesajlar 193 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5-13420H, RTX4050 6GB VRAM, 16GB DDR5 5200 Mhz Ram, 512 GB M.2 SSD, Lenovo LOQ 15IRH8. AULA F87 Greywood V4, Razer Blackshark V2 X , VXE R1 Pro. Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #2 Xelont19 dedi: SteelSeries Apex Pro mini klavye aldım ilk çalıştırdığımda RGB yanıyordu şu an yanmıyor, yardımcı olabilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kapatmış olabilir misin? Artı 0 Eksi
Xelont19 dedi: SteelSeries Apex Pro mini klavye aldım ilk çalıştırdığımda RGB yanıyordu şu an yanmıyor, yardımcı olabilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Kapatmış olabilir misin?
KS KS Xelont19 Centipat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #3 Selefkos Nikator dedi: Kapatmış olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Klavye çalışır durumda ve SteelSeries uygulamasında da RGB seçili gözüküyor. SteelSeries logosu olan tuşa basınca 2 işlevi olan tuşlar turuncu yanıyor. Sorunu çözdüm ilginiz için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Selefkos Nikator dedi: Kapatmış olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Klavye çalışır durumda ve SteelSeries uygulamasında da RGB seçili gözüküyor. SteelSeries logosu olan tuşa basınca 2 işlevi olan tuşlar turuncu yanıyor. Sorunu çözdüm ilginiz için teşekkür ederim.
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 3 Eylül 2024 #4 Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla. Artı 0 Eksi
Merhaba, Herkesin faydalanabilmesi için çözümü detaylı bir şekilde anlatabilir misiniz? Saygılarımızla.