SteelSeries Apex Pro mini vs ASUS ROG falchion

Bütçe
4000

Valerians

Hectopat
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:

Bana gelen mi yoksa geneli öyle mi bilmiyorum fakat bende Apex Pro mini aldım indirim dedim uygun dedim ve ürün rezaletti. 2 tane tuşta takılı kalma sorunu vardı hadi dedim switchtedir bir tak çıkar yapayım ama yapmadan önce bir bakayım hot swapabble mi veya zarar verirsem nasıl bir switch takarım. SteelSeries'e yazdım Türkiye'ye switch gönderemeyeceklerini yazdılar. Ürün Rapid trigger açınca 0.3 dahi olsa yazdıklarım spam şeklinde oluyordu yani hafif bir bas çek yapınca normalde 3-4 kere o harfi yazması gerekirken 30u buluyordu. Kablosu arızalıydı 2 kere SteelSeries ürün aldım 2'sinde de kablo bende çalışmadı hep harici Type-C kullandım. Sonrasında iade edip polar65 aldım mutluyum(geçenlerde switchte yay sesi var ne yapmalıyım diye desteğe ticket attım bana 10tane mekanik switch yolladılar).

0.3 dahi olsa yazdıklarım spam şeklinde oluyordu yani h

O zaman ASUS klavye almak daha mantıklı.

Apex Pro Mini Wireless bir daha bu fiyata düşmez. Kablosuz olmasını istiyorsan SteelSeries tercih et. Kablolu olabilir dersen Wraith W75 öneririm.

Şu an almayacağım zaten para biriktirmem lazım önce.

Bir haftadır Apex Pro Mini kullanıyorum. Klavye güzel, beğendim. Bende klavyeyle alakalı herhangi bir sorunum olmadı. Klavye gecikmiyor, yani fark edebileceğiniz bir gecikmesi yok. Ama Rapid Trigger ve RGB açık olduğunda şarjı çok çabuk bitiyor. Dün %60’lık bir şarjı vardı, yaklaşık 10 saat falan kullandım, şarjı bitti ve çok uzun sürede şarj oluyor, 2 saatten fazla. Ben de Falchion NX ile bunun arasında kalmıştım. Falchion NX, kâğıt üstünde yaklaşık 18 gün gidiyormuş şarjı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…