Smmmhunter Megapat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 7.971 Makaleler 1 Çözümler 107 Yer Tulum, Meksika 16 Kasım 2024 #11 nVr dedi: Siz hangi klavyeleri tercih ettiniz, neler kullandınız? Genişletmek için tıkla... Apex 3, K55, Apex Pro TKL, ROG Falchion, Akko Dracula Castle+ Piano Black Switch, ROG Scope 2 NX Snow.
nVr dedi: Siz hangi klavyeleri tercih ettiniz, neler kullandınız? Genişletmek için tıkla... Apex 3, K55, Apex Pro TKL, ROG Falchion, Akko Dracula Castle+ Piano Black Switch, ROG Scope 2 NX Snow.
N nVr Hectopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 394 Yer İstanbul 16 Kasım 2024 #12 Smmmhunter dedi: Apex 3, K55, Apex Pro TKL, ROG Falchion, Akko Dracula Castle+ Piano Black Switch, ROG Scope 2 NX Snow. Genişletmek için tıkla... Ben günlük Akko %75 piano switch, oyunda Apex pro mini kablosuz kullanıyorum. Sende SS, Corsair, Asus. Akko tercih etmişsin, zizazu marka değil.
Smmmhunter dedi: Apex 3, K55, Apex Pro TKL, ROG Falchion, Akko Dracula Castle+ Piano Black Switch, ROG Scope 2 NX Snow. Genişletmek için tıkla... Ben günlük Akko %75 piano switch, oyunda Apex pro mini kablosuz kullanıyorum. Sende SS, Corsair, Asus. Akko tercih etmişsin, zizazu marka değil.