Sistemi ne sen sor ne ben söyleyeyim.
Monitör: MSİ G274 QPF QD
Kulaklık: HyperX Alpha Wireless
Mouse: ASUS ROG GLADIUS III AimPoint
Klavye: Z11
Telefon: S20FE
GamePad: GC30 V2
Hocam klavyeyi normalde de alacaktım ama kablolusuna param yetiyordu 3500 TL kablolusu kulaklığımı sorunlu olduğu için iade edip tam bugün alacaktım bugünde şansıma daha da indirime girdi üstüne bir de kablosuzu ağlayan wojak gibiyim şu an
Aylarca kullandim. Yon tuslarinin eksikligi o kadar buyuk bir eksikti ki anlatamam... Ufak klavye alacaksaniz yon tuslari olan bir tane almanizi oneririm.
Sistemi ne sen sor ne ben söyleyeyim.
Monitör: MSİ G274 QPF QD
Kulaklık: HyperX Alpha Wireless
Mouse: ASUS ROG GLADIUS III AimPoint
Klavye: Z11
Telefon: S20FE
GamePad: GC30 V2
Bu ürün özelinde konuşursak sizle aynı fikirdeyim diğer arkadaşın söylediği gibi yön tuşlarının bile olmaması büyük eksi sanırım almaktan caydım arkadaşlar sağolun 3300 lira cebimde kaldı
Hocam şöyle söyleyim mouse küçücük bir şey içinde 2 tane switch ve varsa kaliteliyse aluminyum kaplıyolar bu Wraith W75 de 75 tane tuşun hepsi özel Gateron Dual-Rail KS-20U Magnetic Switchesli gördüğün gibi sadece switchlerin fiyatı 2400 TL'ye geliyor ek olarak gasket mounth + 8000 Hz okuma değeri var + alüminyum knob var yani kesinlikle parasını hak eden bir ürün aldığım duyuma görede az bir stokları kalmış imkanın varsa kaçırmamanı tavsiye ederim.