Elektronik SteelSeries Apex Pro Mini Wireless 3300 TL

Bizde kaçıralım, yararlanılacak bir şey yok.

Bizde kaçıralım, yararlanılacak bir şey yok.

Hocam klavyeyi normalde de alacaktım ama kablolusuna param yetiyordu 3500 TL kablolusu kulaklığımı sorunlu olduğu için iade edip tam bugün alacaktım bugünde şansıma daha da indirime girdi üstüne bir de kablosuzu ağlayan wojak gibiyim şu an

ATK68 alacaktım ama bu fiyata kaçmaz gibi bunu alacağım sanırım neticede ne olduğu belli.

Aylarca kullandim. Yon tuslarinin eksikligi o kadar buyuk bir eksikti ki anlatamam... Ufak klavye alacaksaniz yon tuslari olan bir tane almanizi oneririm.

Apex Pro'da fiyatını hak etmeyen bir ürün.

Fiyat farkı çok ya biraz daha ucuz olsa alınırdı da neticede klavyeye o kadar vermek manasız geliyor mouse için aynı şeyi söyleyemem veya kulaklık.

Hocam şöyle söyleyim mouse küçücük bir şey içinde 2 tane switch ve varsa kaliteliyse aluminyum kaplıyolar bu Wraith W75 de 75 tane tuşun hepsi özel Gateron Dual-Rail KS-20U Magnetic Switchesli gördüğün gibi sadece switchlerin fiyatı 2400 TL'ye geliyor ek olarak gasket mounth + 8000 Hz okuma değeri var + alüminyum knob var yani kesinlikle parasını hak eden bir ürün aldığım duyuma görede az bir stokları kalmış imkanın varsa kaçırmamanı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…