Ney mesela %75 önerirmisinWraith ve Gaming.gen gayet iyi garanti konusunda. Nerden cikardiniz desteklerinin zayif oldugunu? Ayni fiyata cok daha iyi klavyeler var.
Ney mesela %75 önerirmisin
Max 5 k üstüne çıkmak istemiyorumButcen nedir?
Çünkü g pro süperlight alıcamMax 5 k üstüne çıkmak istemiyorum
İnada bütçe kalsınMax 5 k üstüne çıkmak istemiyorum
Çünkü g pro süperlight alıcam
Max 5 k üstüne çıkmak istemiyorum
Çünkü g pro süperlight alıcam
Attığın klavyede harfler yok eğerki keycaps olsa alıcam ama yokFull aluminyum kasa oldukca premium bir klavye. Oldukca creamy guzel bir sesi var.
AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA Black Gradiant RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MONSGEEK M1 V5-SP, modern tasarımı gelişmiş işlevsellikle birleştiren mekanik bir klavyedir.www.gaming.gen.tr
Superlight'ta fiyatini haketmeyen bir urun.
Lamzu Maya X Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
WLmouse Beast X Pro Wireless Mouse
Önemli Not: Deliksiz yan stil modeller şu anlık sadece Siyah, Gümüş ve Beyaz renkler için geçerlidir. Deliksiz Beyaz model ile Delikli Milky White model arasında renk tonu farkı bulunmaktadır. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir...wraithesports.com
Attığın klavyede harfler yok eğerki keycaps olsa alıcam ama yok
Çok kararsız kaldım bunda rapid trigger varmıHarfler sideprint olarak geciyor yani var.
Eki Görüntüle 2547914
Goz hizasindan cok daha iyi gorunuyor harfler bu sekilde. Isiklarda harflerin icinden gectigi icin gorme problemi gecede yapmaz.
Çok kararsız kaldım bunda Rapid trigger var mı?
Çok kararsız kaldım bunda rapid trigger varmı
Wraith gerçekten almıcam alsam bile ona o paraları vermem tiktoktaki çocuklara sponsor olup %3 indirim koduyla çocuklara her şeyi yaptırıyorlar ve onun gerçekten desteği kötü diye biliyorum ve sponsor harici o ürünleri kulanan yok sence bu olayı açıklıyorHocam size Rapid trigger DKS TGL olan klavye önerdik Çin malı dediniz.
Anladım ama çok kararsızım beyler ben galiba apex pro alıcam ve şey sorucam bu attığın klavyeyle apexein arasındaki farkneHayir yok. Rapid trigger hard rekabetci oynuyorsaniz ve movementleriniz zaten iyiyse hicbir ise yaramiyor. Ayriyeten CS'de direkt ban sebebi zaten. Yazim hissiyati olarakta manyetik switchler daha kotudur bu butcede mekaniklerden.