SteelSeries Apex Pro Mini Wireless alınır mı?

Kendim ekipmanlarim Wraith uzerinden ve destekleri gayet iyi sadece iade konusunda katilar. Urunlerle alakali sorun yasarsan gayet ilgililer ama. Mouseyi attigim modeller arasindan alman daha iyi olur superlight yerine.

Kendim ekipmanlarim Wraith uzerinden ve destekleri gayet iyi sadece iade konusunda katilar. Urunlerle alakali sorun yasarsan gayet ilgililer ama. Mouseyi attigim modeller arasindan alman daha iyi olur Superlight yerine.

Hocam bırakın dil dökmeyin alsın Apex Pro'yu 2 aya sorun yaşayınca Despec ona desteği sağlar ya zaten benim de bütün ekipmanlarım Wraith'den.

Hocam o durum öyle ama bize de mi sponsor oldularda biz övüyoruz biz güzel olduğu için övüyoruz lütfen gidip siz mükemmel destekli sponsorsuz Apex Pro mininizi alır mısınız?

İfadeler: kxy

Switchleri, malzeme kalitesi, yazilimi ve hissiyati cok daha iyi Apex'ten. Apex'ten daha iyi klavye 2500 bandinda bile var o fiyat verilmez. Ayni zamanda Wraith i in destek olarak laf ediyorsun ama Despec'ten haberin yok sanirim rezalet kotu .

Yok canım Despec bilgisayar mükemmel SteelSeries kulaklığım vardı ilgilenmeyip aldığınız yere sorun dediler.

Mükemmel desteği olan Despec bilgisayar aldığınız yerle konuşun durumu dediler.

Hocam Apex Pro ilgili Reddit'teki eleştirilere baktınız mı acaba ne kadar rezalet olduğuna dair.

Hala inanıyor musunuz peki hocam SteelSeries'in desteğine?

Son düzenleme:

Klavye almayacağım böyle giderse aklım gerçekten çok karışık beni de anlayın video izliyorum biri öyle diyor bir yere giriyorum biri böyle diyor gerçekten çok karışık

Klavye almayacağım böyle giderse aklım gerçekten çok karışık beni de anlayın video izliyorum biri öyle diyor bir yere giriyorum biri böyle diyor gerçekten çok karışık

Sponsorluk verilmişse en güvenilir YouTuber bile en kötü markayı över. PARA olsun yeter

Klavye almayacağım böyle giderse aklım gerçekten çok karışık beni de anlayın video izliyorum biri öyle diyor bir yere giriyorum biri böyle diyor gerçekten çok karışık.

Hocam siz mantıklı fikirleri reddedip kötülere yönelik kafanızı karıştırıyosunux neden mantıklı fikirlere bakmıyosunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…