E elrost Centipat Katılım 6 Ocak 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2025 #1 SteelSeries Apex Pro Mini almayı düşünüyorum yerine önereceğiniz %60'lık kablosuz klavye önerilerinizi bekliyorum. Bütçem en fazla 4000. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Nisan 2025
SteelSeries Apex Pro Mini almayı düşünüyorum yerine önereceğiniz %60'lık kablosuz klavye önerilerinizi bekliyorum. Bütçem en fazla 4000.
Yuiis Decipat Ekipman Ustası Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 3.111 Makaleler 1 Çözümler 5 27 Nisan 2025 #2 elrost dedi: SteelSeries Apex Pro Mini almayı düşünüyorum yerine önereceğiniz %60'lık kablosuz klavye önerilerinizi bekliyorum. Bütçem en fazla 4000. Genişletmek için tıkla... Fun60 max yada ultra daha iyi olur bence. Bütçen daha fazla çıkarsa tmr da alabilirsin. Mağaza sayfası - bütün ürünler burada ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’de www.gaming.gen.tr
elrost dedi: SteelSeries Apex Pro Mini almayı düşünüyorum yerine önereceğiniz %60'lık kablosuz klavye önerilerinizi bekliyorum. Bütçem en fazla 4000. Genişletmek için tıkla... Fun60 max yada ultra daha iyi olur bence. Bütçen daha fazla çıkarsa tmr da alabilirsin. Mağaza sayfası - bütün ürünler burada ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’de www.gaming.gen.tr